Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

maanantai 9. toukokuuta 2016

Plan B

Kun paviljonki odottaa nyt korjaustaan, joka tapahtuu heti, kunhan pelto on kynnetty, äestetty ja kylvetty, kun maalatut laatikot ovat riveissään kasvimaalla, kun marjatarha on tasattu, heti kohta on paviljongin korjauksen vuoro. Niinpä oli aika kehitellä jotain muuta. Päätimme tuoda mökiltä keinun, jossa ei koskaan siellä ehdi keinumaan.


Keinu saa olla nyt paviljongin paikalla siihen asti, kunnes tuuli vie senkin. Tai sitten saamme paviljongin korjattua, jolloin keinu saa siirtyä vähän sivummalle.


Ainakin keinun kokoamisen jälkeen ehdimme istua tuossa hetken.


Nyt toivomme tuuletonta keinuntaa leppoisassa kevätsäässä.

10 kommenttia:

 1. Oikein lepposia keinumisia teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pitää välillä järjestää aikaa siihenkin, ettei ihan unohdu. :)

   Poista
 2. Hyvä paikka keinulle, siitä on mukava tsiigailla plantaasin kasvua ja lintujen lentoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, tästä näkee moneen suuntaan, eikä enää tarvitse katsella styroxeja ja muoveja. Ja toivon mukaan se plantaasikin tästä edistyy. :)

   Poista
 3. Hyvältä näyttää! :)

  Aurinkoista viikkoa sinne.

  VastaaPoista
 4. Nyt onkin ihania keinu-ilmojakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt onkin mukava keinutella, kun ei palele ainakaan. :)

   Poista
 5. Aina on hyvä olla olemassa Plan B tai vaikka useampikin aakkonen kaiken varalta. Ovatko nuo kauniit jalkojen päällä olevat valkoiset vadit löytyneet myös talosta jostakin? Kesäkukkia vaan niihinkin kasvamaan ja jotakin vähän reunan yli roikkumaan. Ovat aika erikoisen näköisiä eivätkä ainakaan ihan tavallisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tosiaan hyvä olla monta varasuunnitelmaa. Nuo vadit toin myös mökiltä, olen joskus aikoinaan ne ostanut. Niiden huono puoli on keveys ja vatien mataluus. Pitää niihin jotain kuitenkin laittaa rönsyilemään ja muistaa kastella ahkerasti.

   Poista