Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

lauantai 28. toukokuuta 2016

Juhlat Kivimäessä

Juhlat ovat valtavan mukavia. Pidän niiden järjestämisestä, vaikka se on melkoista häsellystä. Olen melko suurpiirteinen kaiken yksityiskohtaisen järjestelyn suhteen, mutta tarkka siitä, että on hauskaa. Tietysti olisi aivan upeaa, että kaikki olisi yksityiskohtia myöten viimeisen päälle mietittyä ja laitettua. Mutta ei se aina mene niin kuin elokuvissa, joten menkööt juhlatkin vähän elämänmakuisesti.


Ymmärrät ehkä, mitä tarkoitan, kun katsot tätä pöytäjonoa. Ajattelin mielessäni yhtä pitkää suoraa pöytää, mutta varmaan kukaan ei edes huomannut pöytien mutkittelevan pitkin pihaa.


Joka tapauksessa juhlat alkoivat (vähän myöhässä) maljapuheella. Juomana oli raparperijuomaa (ainekset raparperi, sitruunahappo, vesi ja sokeri).


Vieraina meillä olivat molempien vanhemmat ja sisarukset perheineen.


Ruokana oli salaatti, kuoriperunat, naudan sisäpaisti, kastike, uunikasvikset, kutunjuusto, kylmäsavulohi sekä leivät ja juomat.


Sää oli välillä täysin aurinkoinen, välillä vähän pilvinen, mutta erityisen lämmin ja mukava. Tai sitten sen tekivät ihanat ihmiset, jotka tulivat juhlimaan valmistumistani.Välillä kävimme katselemassa orastavaa kaurapeltoa, pikkukilejä, tipuja, marjatarhaa ja muita nähtävyyksiä. Sitten olikin aika juoda kakkukahvit. Kakuissa oli täytteenä boysenhilloa ja omenasosetta omista munista tehtyjen kakkupohjien välissä. Ja kermasta tein päälle ruusukkeet. Enkä tietysti hoksannut ottaa kuvia. Kahvilla oli myös kuppikakkubaari, jossa sai töräyttää muffinin päälle kermaruusukkeen ja koristella itse.


Näin valtaisan syömisen päätteeksi oli jo pakko ottaa joku liikuntanumero, joka tällä kertaa oli paralympialaiset. Vieraat jaettiin kahteen joukkueeseen. Lajeina olivat kyynärsauvakävely, rollaattorimarssi ja pyörätuolilykkääminen.


Mikään välineistä ei ollut aivan täysin kunnossa, joten kilpailuun toi mukavasti lisäväriä pyörien venksottaminen miten sattuu.


Välillä välimatkaa oli pitkälti joukkueiden välillä.


Mutta välimatka kuroutui loppua kohti niin, että kakkosjoukkue voitti vain juuri ja juuri.


Illalla pienemmällä porukalla oli vielä grillausta ja saunomista. Ja paljon jäi päivästä muistoihin. Paljon jäi seuraavaan päivään tiskaamista ja siivoamista, mutta se kuuluu elämään. Myös sen kautta voi vielä muistella päivän mukavia hetkiä.

10 kommenttia:

 1. Olipa niin kesaisen kivat juhlat ja ruokakin kuulostaa niin maittavalta!Tuttujakin siella kuvissa vilahteli...
  Viela kerran ONNEA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juhlat olivat oikein onnistuneet ja hauskat. :)

   Poista
 2. Juhlat ovat olleet kaikesta päätellen onnistuneet. Kysy jos joku sukulainen on ottanut jälkiruokaherkuista kuvia. E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki taisivat olla valmiina syömään sitä kakkua niin innoissaan, ettei varmaan kukaan hoksannut kuvata. :D

   Poista
 3. Oikein onnistuneilta tosiaankin näyttävät juhlat ja sääkin on suosinut ulkona olemista. Onnea sulle vielä kerran valmistumisen johdosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Melko tyytyväisiltähän nuo ihmiset kuvissakin näyttävät, joten juhlat onnistuivat oikein hyvin. :)

   Poista
 4. Varmasti kivat ja muistorikkaat juhlat.

  VastaaPoista