Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

maanantai 6. kesäkuuta 2016

Iltaeläimiä

Vihdoin bongasin yhden, joka myös asuu Kivimäessä. Tai ainakin käy usein vierailulla. Yritin päästä kävelemään lähemmäs, mutta omat sarvipäät lähtivät perään juoksemaan, ja tämä eläin lähti karkuun. Mutta on sen liikkuminen kaunista: askel, askel, pitkäloikka, askel askel, pitkäloikka.


Nämä iltaeläimet kököttävät usein jonkin maassa olevan reiän edessä pitkiäkin aikoja. Joskus onnistaa, toisinaan ei. Mutta on niillä valtavan hyvät hermot saalistaessaan. Tässä taisi olla huomion kohteena ihmisten puuhat.


Emmi vie iltaisin kahdeksan pientä tipuaan sisälle ja suojaa ne siivillään. Emmi on kanoista selvästi äidillisin. Se on hautonut lähes kaikki tiput, jotka meillä ovat kuoriutuneet.

10 kommenttia:

 1. Ihanan ihanat kanaset! Kiitos jälleen kerran tästä mukavasta blogista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kanaemo poikasineen on aivan mahtava näky. Niihin ei koskaan kyllästy. :)

   Poista
 2. Meidän lähimetsissä elää myös 4 kauriin lauma, päästävät ihmisenki melko lähelle. Käyvät sikalalla aina syömässä viljasiilon vierestä jyviä ;) Ja nuo kissatki on just niinku meijän kisu, eilen imuroin yläkertaa ja se istu koko ajan toiseks ylimmällä portaalla ja silmä tarkkana seuras koko siivouksen ajan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissat ovat hauskoja, kun niitä kiinnostaa aina kovasti, mitä ihmiset hääräävät. :)

   Poista
 3. Kaunis tuo eka kuva!!
  Suloinen Emmi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri ja juuri siitä sentään erottaa, mitä kuvasin. Emmi on tosissaan suloinen pientensä kanssa. :)

   Poista
 4. Todella tuosta ekasta kuvasta huomaa, että olet käyttänyt aikaa huolelliseen sommitteluun ja elukan sijoitteluun täsmälleen oikeaan kohtaan. Eikun siis oikeasti aivan hirmuisen onnistunut kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan niin, kyttäsin ja odotin juuri sopivaa hetkeä - noin pari sekuntia. :D

   Poista