Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

maanantai 27. kesäkuuta 2016

Hän on Leif, kultakukko

Taunon jälkeen on ollut hyvin hiljaista. Aamuisin ei kiekumista ole kuulunut, eikä kilpakieuntaa ole kuulunut enää naapurista. Kyllähän kanalassa kukko kuuluu olla, joten aloin kysellä uutta kukkoa. Aika läheltä löytyi puhdasrotuinen alholainen, jonka haimme tänään. Se on vielä nuori, eikä läheskään täysikokoinen.


Väritys kukolla on kultainen, sellainen kullanpunainen. Vaaleudestaan johtuen kukko sai nimen Leif, sillä pitäähän komistuksella olla tähdellinen nimi.


Leifin seurapiireihin astuminen ei ollut aivan läpihuutojuttu, mutta huutojuttu joka tapauksessa. Eivät rouvat nuorukaista oikein kunnon kukkona pitäneet, höykyttivät mennen tullen. Vaan vielä siitä Leif kasvaa ja näyttää, kuka täällä oikein määrää.


Jos Leifin esikuva on täysin vieras sinulle, tästä saat hieman esimakua, miten Leif laulaa. Kukko-Leif ei ole vielä antanut meille laulunäytettä, mutta ehkä aamulla saamme kuulla sen.

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. On jo nyt, vaikka ei vielä täysikasvuinen olekaan. :)

   Poista
 2. Kiva postaus; tästä tuli hyvälle mielelle. Komea kukko Leif on. Kerrohan sitten miten laulutaito kehittyy. - Mukavia kesäpäiviä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leifistä tulee ihan hyvälle tuulelle, se vaikuttaa oikein lupaavalta laulajalta. :)

   Poista
 3. On upea Leif teillä! Meille kuuluu joskus kukon kiekuna ja sain selville et vajaan kilometrin päässä on tuo talo missä on komea kukko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukon kiekuna on kaunis ääni, kun se ei tule ihan läheltä. :D Kyllä Leif laulaa osaa, todisti jo tänään.

   Poista