Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

tiistai 24. heinäkuuta 2018

Lisää tapetointia

Tänään saimme tapetoitua taas pari vuotaa. Nyt pääsimme jo ikkunaseinän toiseen nurkkaan, johon tuli myös suikale pohjaksi. 


Seinän valmistumisen jälkeen kannoimme salissa olevat huonekalut ikkunaseinälle, jotta lopun huoneen voi tapetoida ilman esteitä. Seinän ja sohvan kuosit ovat ehkä hieman levoton yhdistelmä, mutta ero varmaan tasoittuu taulujen ja tekstiilien myötä.


Piano tuli nyt ikkunanurkkaan. Olisi hienoa saada tuosta soiva peli. Sen kunnostamisen aika tulee vasta salin valmistumisen jälkeen.


Vitriinikaappia emme vielä siirtäneet tuon kauemmas, mutta tapetoinnin jälkeen sekin pitää siirtää lattian pesun ja maalaamisen alta. Nurkassa on vielä takan jäljiltä korjattavaa muutenkin.


Paljon on vielä tapetoimatta, mutta pyrimme ehtimään joka päivä edes parin vuodan verran. Eiköhän tämä huone vielä jossain vaiheessa valmistune.

4 kommenttia:

 1. Tuosta tulee kaunis huone. Minkä väristä lattiaa olette suunnitelleet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lattiaan tulee sama maali kuin muuallekin eli punaruskea. Sävy on aika tarkkaan sama kuin entinenkin. :)

   Poista
 2. Kohta en ehkä kykene lukemaan blogiasi, koska tapahtuu hengästyttävissä määrin... :) Mutta oikeasti, hienoa kuinka asiat etenevät. Ja samaa kaikkea edelleen,hyvältä näyttä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tänään harmittelin, kun kaikki etenee niin hitaasti. Ehkä jotain sitten menee eteenpäin. :)

   Poista