Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

keskiviikko 3. elokuuta 2016

Puutarhavierailua varten

Eilen olikin se päivä, jolloin viherpeukalot saapuivat katsomaan puutarhaamme. Ajattelin kahvittaa heidät ennen pihan katsomista. Niinpä uusi hieno pihapöytä piti koristella iltaa varten. Kahvikupin alusia oli iso pinkka, joten päätin käyttää niitä pöytäkoristeille. Hain sammalta ja terttuseljan terttuja.


Samanlaisia kupittomia lautasia oli kahdeksan, joten näillä jo sai aika kivasti koko pöydän matkalle pienet koristeet.


Sammalen kera sopisi myös pihlajanmarjat, mutta näitä oli nyt niin hyvällä korkeudella tarjolla, että käytin tätä seljaa.


Kupit ja kahvit laitoimme eri pöydälle ja pullat ja paakelsit suoraan isolle pöydälle. Yksi vieraista toi hurmaavan kukkakimpunkin.


Hain pöydän päälle talon loputtomista varastoista vihreät pöytäliinat, joita tähän kattaukseen käytin yhteensä kuusi.


Koristeeksi laitoin vielä ohuen valoverhon, jonka päälle tulivat nuo pöytäkoristeet.


Kierros puutarhassa kesti parisen tuntia, koska nähtävää oli paljon. Selitin, miksi halusin esitellä puutarhamme, sillä eihän tämä ole oikeasti mikään mallipuutarha. Jostainhan on aloitettava ja tämä puutarha on sellainen alun puutarha. Ajan myötä tästäkin varmaan saa ihan siedettävän, mutta työtä on paljon. Sitä sanoivat vierailijatkin. Kovasti toivottivat tsemppiä ja jaksamista vielä lähtiessään.


Isännän kanssa olimme ihan tyytyväisiä, että ehdimme niinkin paljon saada valmiiksi. Onhan täällä tekemistä vaikka kuinka paljon, mutta yhden vuoden rupeamana tämäkin on ihan riittävästi.


Mutta seuraavaksi onkin vuorossa vadelmien keruuta, sillä vadelmia kyllä riittää puskissa.

6 kommenttia:

 1. Minäkin puolestani toivotan tsemppiä ja jaksamista teille ahkerille ihmisille! Tuo vaikuttaa varsin ihanalta paikalta ja varmaan palkitsee kunnostajansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kun paikka on näinkin ränsistynyt, pienetkin kunnostukset näkyvät heti. :)

   Poista
 2. Tosiaan toisaalta on hyvä että kaikki tehty näkyy. Voimia myös sisäpuolen tekoon. Vadelmasaalis on varmaan iso.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se vielä iso etu, että kaikki tehty näkyy. Tuleehan joskus se aika, kun työ on enemmän sitä ylläpitoa. Sisäpuolen remonttiin pääsemme sitten, kun Keuruun talo on remontoitu ja myyty. Kyllä vadelmaa tuleekin ihan reilusti tänä vuonna.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Luonnosta löytyy niin paljon kaikkea kaunista. :)

   Poista