Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

lauantai 13. elokuuta 2016

Parasta ennen

Samalla, kun levittelin talossa soodaa lattioille, tutkin yhden laatikon sisältöä. Kaikenlaista puhdistusainetta näytti olevan tarjolla, osa jo vuosikymmenten takaa. Hopeat olivat löytäneet kodin jo ennen meitä, joten tälle ei niin tarvetta ole, mutta hauska nähdä, että tummentumistakin voi estää. 


Huonekalut saa puhdistettua tällä aineella, eikä sisällä tukkivaa silikoonia.


Star Clean lupaa puhdistaa kaiken mahdollisen. Pitäisi kokeilla, miten hyvin tehot ovat säilyneet.


Lamil lupaa pyykille hyvän jälkikäsittelyn.


Kärpästeholle olisikin käyttöä kanalassa ja kuttulassa. Tämä aine lupaa käsittelyn jälkeen pitää kärpäset loitolla kolmekin kuukautta. Ihan täystuho ei tämä silti ole.


Vaahtopesulla saa puhdistettua tekstiilit aivan kuin uusiksi.


Soodan sirottaminen lattioille oli oikein hyvä ratkaisu. Käsittely pitää varmaan toistaa vielä muutaman kerran. Nyt salissakin erottuu jo selvemmin ne nurkat, joista hajua erittyy. Vielä siis haisee, mutta ainakin vähemmän kuin ennen.

4 kommenttia:

 1. Kyllä teillä on paljon siivousaineita jos toimivat vielä. Soodan levitys on hyvä idea. Keittiöstäkö aloitatte remontoinnin talon sisällä, kun on sen aika ja jaksamista? Nämä päivitykset piristävät. E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aloitamme varmaan makuuhuoneesta, jonka jälkeen sinne saa vietyä tavaraa muualta. Seuraavana on sitten keittiö. Soodaa vaan saisi olla paljon enemmän. Ostin jo yhden kaupan tyhjäksi sellaisista isommista purkeista. Kyllä ajattelin kokeilla noita vanhempiakin tuotteita. Ei kai niissä niin paljon ole huonoksi meneviä ainesosia. :)

   Poista
 2. Sooda on Virossa edullista, puoli kiloa ruokakaupassa maksaa n. 0,50e. Ostan aina käydessäni sillä käytän soodaa siivouksessa. Jos joku tuttu on menossa niin laitat tilauksen mukaan :)

  VastaaPoista