Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

lauantai 20. elokuuta 2016

Alapiha juhlakuntoon

Päätimme pitää taas yhdet juhlat pihalla, joten valmistelimme niitä ahkerasti. Ostimme penkin pöydän päähän samalla reissulla, kun haimme kutterinpurua eläinsuojaan. Toisessa päädyssä on selkänojallinen tuoli. Mutta vielä ei ollut tarpeeksi tilaa.


Niinpä käytimme vielä jääneitä sembran lankkuja penkeiksi.


Näiden jalkoina ovat vaahteran ja sen ison koivun pölkkyjä. Näiden penkkien kera ihmisiä mahtuisi jo 25. Ja pihatuvasta saisi vielä kaksi penkkiä sekä turkoosit penkit siitä vierestä. Turkoosi pöytä tulisi tarjoilupöydäksi ja kaikille pöydille ja penkeille tulisivat vihreät pöytäliinat, pöydille valkoisten pitsien kera.


Sembrasta oli jäljellä vielä joitakin pölkkyjä, joten käytimme ne kukkapylväiksi. Ja voihan niihin käyttää myöhemmin vaikka lyhtyjä.


Toinen pölkky on hieman korkeampi, mutta tarpeeksi tukeva olemaan pystyssä.


Säätiedotus alkoi näyttää uhkaavan sadepitoiselta, joten kiireellä kävimme ostamassa juhlateltan, joka on 3 x 9 metriä kooltaan. Hätätilassa voisimme siis olla katoksen alla.


Tietysti siinä kävi niin, että satoi oikein kunnolla, joten vietimme tiivistä tunnelmaa katoksessa. Tarjoilupöytä mahtui hyvin sisään, mutta muuten väki sai syödä irtopenkeillä ja kaikilla liikenevillä tuoleilla istuen. Olin hakenut kaikki villahuovatkin katokseen, jotta ihmiset pysyisivät lämpiminä.


Sisällä oli kyllä lämmintä ja kuivaa, mutta eihän se ihan sama ollut kuin olisi ollut ulkona. Minusta on valtavan mukava järjestää kutsuja. Onneksi vielä ainakin on ihmisiä kutsuille tullut. Välillä alkaa pelottaa, että alan muistuttaa liikaa kerrassaan mainiota Hyacinth Bucket'a kynttiläillallisineen. :D

4 kommenttia:

 1. Varmasti ollut mukavaat juhlat ja tiivis tunnelmahan lämmittää.
  Tommonen teltta on hyvä kun sataa vettä.
  Oikein mukavaa lauantai iltaa sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihan mukava kuitenkin, vaikka ilma ei suosinut. :) Varmasti tulee enemmänkin tuolle teltalle käyttöä jatkossa, sillä aion pitää useammatkin kekkerit pihalla. Nyt on sentään sellainen piha, jossa voi pitää. :)

   Poista
 2. Oliko nuo nyt ne sisäpuolen ulkopuoliset juhlat vai toisinpäin kuten Hyasintillä.
  Juhalat on aina mukavia.
  Nuilla penkeillähän pitäs vaikka vanhan ajan seurat.
  Oikein mukavaa viikonloppua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä me seurat lopuksi pidettiinkin, mutta nuo ulkopenkit vasta olisivat olleet siihen ihan parhaat. :)

   Poista