Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

maanantai 27. heinäkuuta 2015

Lajiteltu on

Nyt ne valtavat tavaravuoret talon yläkerrassa ovat lajiteltuina kaikki omissa pinkoissaan. Tämä ensimmäinen kasa on menossa löytöeläinkotiin.


Tässä pinossa ja viereisissä säkeissä on sairaalan potilasvaatteita sekä henkilökuntavaatteita.


Samoin tuossa kaapin edustalla on sairaalavaatteita.


Nämä säkit ovat peittoja, tyynyjä ja petareita.


Kulmasohvan edessä olevat laatikot ovat vaatetta ja kenkiä. Nämä omat menossa kirpputorille.


Kaikki huonokuntoiset ja likaiset vaatteet menivät polttoroviolle pihalle. Tilkut ja muut laitoin käsityökamariin odottamaan jatkojalostusta, joka tulee olemaan muualla kuin täällä. Tämä olikin aika iso operaatio, mutta nyt se on tehty. Vain kuskaaminen enää puuttuu ja vintti muuttuu käyttötilaksi.

14 kommenttia:

 1. No huh, huh, on ollut homma!! Mutta niin sen vain tekee, kun aloittaa. Alku on varmaan tässäkin se hankalin.
  Ja huh, huh, tuota edellisen postauksen kertomustasi. Aivan tukka nousi pystyyn. Ja paniikki nousi kertomuksen mukaan... Mutta, asiat selviää, kaikki. Kun hermot saa kuriin ja järki etsii selviytymiskeinoja, asiat alkaa mennä taas parempaan suuntaan ja ratkaisua kohti. Tsemppiä gradun loppuunsaattamiseen! Älähän väsytä itseäsi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alku oli hankalaa, mutta pikkuhiljaa kaikki laatikot ja säkit tuli käytyä läpi. Todella paljon oli rikkinäisiä ja likaisia vaatteita. Kyllä tuo gradu tuosta nyt valmistuu, vaikka joutuisi kirjoittamaan sen alun uudelleenkin.

   Poista
 2. Huhhei, siinä on ollut urakka...oiskohan itseltäni jäänyt tekemättä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun piti lopettaa välillä, kun alkoi käydä hermoihin. Viimeinen urakka oli sitten jo helpompi, kun alkoi näkyä jo lajiteltujen ja lajittelemattomien kasojen ero.

   Poista
 3. Jopa teitte urakan, ihan hirvittää, mutta nyt ullakosta tulee hyvä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, nyt alkaa olla helpompi, kun tietää, mitä missäkin kasassa on. Vielä, kun saa ne pois sieltä, niin sitä tilaa jo tuleekin.

   Poista
 4. Kyllä olette urakan tehneet, hyvä kun olette paikkojakin saanut selville. Varmasti nyt saa sille tehtävälistalle vetää viivan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä listaan sai vetää viivan. Enää puuttuu tuosta hommasta vain tavaroiden saaminen pois ylhäältä oikeisiin osoitteisiinsa.

   Poista
 5. Aika kummallista tavaraa sinne on säilötty. Olivatkohan sairaalavaatteet menossa johonkin avustuskohteeseen? No, joka tapauksessa on nyt yksi selvimis- ja lajittelu-urakka tehtynä. Huh!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edellinen asukas oli ottanut vastaan kaikenlaista tavaraa avustusmielessä. Sitten kuski, joka oli kuljettanut tavarat eteenpäin oli kai sairastunut ja kaikki oli jäänyt mottiin tuonne. Nyt ne pääsevät sitten eteenpäin.

   Poista
 6. Jos mulla olisi hattu, niin nyt nostaisi sen ja korkealle ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taas pyyhin hikeä otsalta ja huokaisen helpotuksesta. :)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kyllä vaan tuntuukin. Kohta vintti on oikein siisti ja käyttökunnossa.

   Poista