Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

perjantai 2. kesäkuuta 2017

Pihatöitä

Aittapolku tuli vihdoin valmiiksi. Sivuhaara menee kiviportaille, joista pääsee syreenimajaan.


Aittapihalta saivat häädön siellä olleet  tuomien alla kasvavat herukat, jotka olivat kovin harvakseltaan ja turhan varjossa. Nyt aittapiha alkaa olla jo ihan kivan näköinen. Tosin on siellä vielä yksi haravointikasa, joka odottaa kuskaamista kompostiin.


Herukoista sai kaksi tuuheahkoa pensasta marjatarhaan punaherukkajonoon. Tien vieren herukat taisivat jäädä siirtämättä taas kerran. Nyt niihin on tulossa valtavasti marjoja.


Meillä on pölkkyjä ollut pitkin pihoja, mutta nyt ainakin viime kesänä kaatunut vaahtera on yhdessä pinossa. Risukasakin on huvennut. Kohta risut taas lisääntyvät, kun vaahterat kaadetaan.


Kesän aikana pitäisi tuo suulin nurkka saada vielä siistiksi. 

6 kommenttia:

 1. Hurja määrä hurjan söpöjä tipuja. Valmista on ah niin mukava saada aikaan. Vaikka ei teidänkään pihassa taida työ tekemällä loppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tipuja on nyt ihan valtava määrä. On tosiaan aivan mahtavaa saada joku paikka valmiiksi. Ei täällä tekeminen lopu ihan hetkeen. :D

   Poista
 2. Se on mukava tunne ku saa paikat kuntoon. Mua oottaa mummolan pihamaalla melekonen savotta, nokkosta, paujukkoo ja vattupensaita joka paikka täynnä. Tietäähän sen ku tontti ollu vuosikausia hoitamaton, että kaikki kasvusto villiintyy. Mutta kunhn pästään siihen vaiheeseen niin raivaussahalle on käyttyä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se valtavan ihanaa. Oli tuo aittapihakin ihan pelkkä pusikko vielä pari vuotta sitten. Vähitellen tulee valmiimpaa. Raivaussaha on pusikoissa todella hyvä työkalu. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Nyt se on todellakin sellainen. Kaksi vuotta sitten piha oli ihan umpipusikko, eikä aittaa edes näkynyt. :)

   Poista