Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

perjantai 31. maaliskuuta 2017

Verhoja ja tankoja

Vaikka remontti on vielä valtavasti kesken, kaikenlaisia sisustushankintoja olemme tehneet siinä sivussa. Hankimme yleensä käytettyä tavaraa, joten olemme selailleet myynti-ilmoituksia kaikkialla. Verhotankoja meillä on nyt varmasti kahteen huoneeseen. 


Kuvassa näkyvien lyhyiden tankojen kokonaispituus oli sopiva, mutta verhoille jäävän osan pituus on liian pieni, joten vielä pitää etsiä muutama tanko taloon. Lyhyemmät tangot käyvät hyvin trenkitupaan, joten hukkaan ei tuokaan edullinen ostos mennyt. Verhot olivat kiinni kirjastossa liimattuina sellaisiin rimanpätkiin, joten niitä emme voi käyttää. Makuukamarissakin verhot olivat listoilla kiinni. 


Salin verhoiksi tulevat vanhat tummanpunaiset samettiverhot, jotka ovat olleet jo ensimmäisessä talossamme, jonka myimme viitisen vuotta sitten. Verhot ovat tänne liian lyhyet, mutta jotain sopivaa jatkopätkää näihinkin voi miettiä.


Kirjastoon olenkin jo sovitellut keltaisia verhoja, joihin pitää myös laittaa jatkeet. Taidan laittaa myös vuorin näihin.


Makuukamariin on tulossa siniset samettiverhot, jotka vaativat myös ompelemista. Ostin neljä kahden metrin mittaista verhoa ja päiväpeitteen, josta siis saa jatkopätkät verhoihin.


Jatkopätkien naamioimiseen ostin hapsunauhaa ja saman väristä nauhaa ilman hapsuja, jolloin jatkopätkän saa naamioitua verhoihin kuuluvaksi.


Ihan lähipäivinä ei verhoja tulla näkemään valmiina. Tosin ei ikkunoissa ole vielä listojakaan paikoillaan. Niinpä verhotankojen paikkojakaan ei vielä ihan sentilleen tiedä. Todella lähelle kattoa ne tulevat joka tapauksessa.

2 kommenttia:

  1. Rakastan korekeita huoneista, mutta kaikki verhot on täällä mennyt uusiksi kun tangot ovat katonrajassa ja huonekorkeus melkein kolmemetriä..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tännekään ei mitään standardiverhoja saa millään, koska ikkunat ovat niin suuret ja korkeat. Ei siis auta kuin väkästellä itse sopivia. :)

      Poista