Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

maanantai 13. maaliskuuta 2017

Kolmen huutokaupan lauantai

Päätimme lähteä pitkästä aikaa huutokauppaan. Toiveena oli löytää iso punasävyinen matto saliin ja vihreäsävyinen matto kirjastoon. Ensimmäinen huutokauppa alkoi klo 11 ja olimme puolta tuntia ennen paikalla katsomassa valikoiman. Todettuamme, ettei yhtään sopivaa mattoa ollut tarjolla jatkoimme seuraavaan huutokauppaan, jonka alku oli klo 12. Ehdimme taas sopivasti ajoissa katsomaan valikoimaa. Totesimme taas, ettei tarjolla ollut mitään kiinnostavaa meille. Kaikenlaista kippoa ja kuppoa oli kyllä runsaasti, mutta niitä emme vähään aikaan tarvitse. Niinpä ajoimme vielä kauemmas huutokauppaan, joka alkoi klo 13. Nyt näytti jo hyvältä. Ja se salin suuri matto (2x3m) löytyi, eikä hinnaksikaan tullut kuin 55 euroa.


Siinä sivussa huusimme hyvän puisen työkalulaatikon Isännälle.


Saliin huusimme myös sähköistetyt kynttilälampetit. Näissä on jotain samaa kuin jo olemassa olevissa peililampeteissa, jotka ovat olleet kirjaston seinällä.


Huusin vielä laatikollisen klassista musiikkia LP-levyinä. Nyt olimme varsin tyytyväisiä, ettei tarvinnut ostaa mitään ylimääräistä laatikkokaupalla saadakseen jonkun tietyn tavaran.

4 kommenttia:

  1. Ihana blogi sulla. Ja mikä löytö tuo matto! Voi kun osuisi omallekin kohdalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä näitä joskus osuu kohdalle, mutta jouduimme mekin kiertämään kolme huutokauppaa, jotta onnistuimme edes näkemään yhden maton. Ja onneksi saimme sen huudettua. :)

      Poista