Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

lauantai 25. maaliskuuta 2017

Sinistä bongattuna

Todella vauhdilla menee kevät taas menojaan. Kukkia putkahtaa sieltä sun täältä. Isänsinililjakin on jo valmiina kukkimaan. Ja kohta saisi tuoretta nokkosta keittoa varten. Nämä tosin kasvavat kasvihuoneessa, ei muualla vielä ole näkynyt näitä.


Mutta sinistä on jo muuallakin. Nimittäin trenkituvan sinivuokot ovat juuri avautumassa varjoisalla seinustalla. 

10 kommenttia:

 1. Saisipa pian nokkosta! Meidän kuivatut viime vuotiset varannot taisivat ehtyä ihan viikko, pari sitten. Katselin aiempia postauksiasi, joita en ole ehtinyt lukea ja täytyy sanoa, että upea tapettivalinta. Nyt minäkin jäin jännäämään, riittääkö kymmenen rulla teille. Teidän täytyy tehdä puolipanelointi, jos näyttää siltä, ettei riitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiltä saisit hakea ihan niin paljon kuin haluat. :D Nyt jo alkaa olla hyvät alkuvarannot, eikä meillä mene ihan koko kasvihuoneellista.

   Poista
 2. Onpa sinulla ihana blogi, olen lomaviikolla lukenut sen alusta alkaen. Mielenkiinnolla seuraan Kivimäen kohentumista! Ahkeria olette!

  VastaaPoista
 3. Meidän sinivuokot ja krookukset antaa vielä odottaa, meillä on niin paljon lunta ettei edes piippoja näy. Mutta, kesäaika alkoi jo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei oikein lunta ollutkaan kuin hetken kerrallaan. Jäätä on vielä siellä täällä, mutta kovasti kevät puskee ylös maasta. :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kyllä se vaan jo lähtee. Meillä taitaa kuitenkin mennä tänä keväänä aikaa talolla, joten puutarha saa vielä odottaa. :)

   Poista
 5. Voi hyvänen aika, sinivuokkoja! Ei ole täällä vielä tullut vastaan, vaikka periaatteessa voisi tullakin jossain lämpimässä paikassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä käyn näitä vähän väliä katselemassa. Nyt alkoi näkyä jo tosissaan elämää. Tuo idänsinililja oli ihan puhdas yllätys. En ollut ennen nähnyt niitä kasvihuoneessa. :)

   Poista