Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Viimeiset syyskukkaistutukset (ehkä)

Ajattelin, että vielä kannattaa laittaa uusia kukkia, sillä pakkasta ei ole ainakaan ihan heti luvassa, lähinnä vettä sitäkin enemmän. Minulla oli taas lauma vuohia mukanani, mutta nämä olivat vähän liian kiinnostuneita kukista, joten harhautin ne saunan taakse pusikkoon istutuksen ajaksi.


Näitä samoja kukkia tulikin sitten kaikkialle, vahän eri kokoonpanoissa ja väreissä. Tämä on trenkituvan amppelissa.


Tämä on se pata, josta kutut söivät kaiken. Yritin laittaa mahdollisimman kauas taakse padan tällä kertaa, mutta arvatenkin pian tämä on muisto vain. Jääpä ainakin kuva olemaan. Pata on muuten täysin halki ja isännän teippaamana pysyy vielä koossa.


Talon portaikon hortensiat olivat jo niin syötyjä, että siirsin syrjään ja laitoin syklaameja ja callunaa.


Näitä tuli molemmin puolin portaikkoa. Tässä ei ollut enää murattia Käpyn jäljiltä lainkaan.


Yhden punaisen syklaamin laitoin vain suojaruukkuun. Ajattelin siirtää tämän jossain vaiheessa sisälle, sillä sen tuoksu on niin hyvä.

12 kommenttia:

 1. Niin kaunista. Upeat värit. - Kaunista syksyn jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä vaan kukkia pitää olla niin kauan kuin mahdollista. :)

   Poista
 2. Voi miten kauniita syysasetelmia, ja miten ihana vanha pesusoikko tuossa ylimmäisessä kuvassa! Paljon olet taas jaksanut puuhailla pihallanne. Minäkin odotan innolla, millaisen kukkaloiston saat keväällä sipuleista. Tuo puolukkakarkki kuulostaa tosi hyvältä kirpakanmakealta herkulta, sai veden kunnolla herahtamaan suuhun. Pitää kyllä itsekin kokeilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Soikko on minustakin ihana ja siihen mahtuu paljon. En millään malttanut poistaa siitä viimeisiä orvokkeja, jotka vieläkin sieltä puhkeavat kukkaan. Puolukkakarkki on todellakin kirpsakkaa, mutta jotenkin silti mukavaa syötävää. :)

   Poista
 3. Kauniita asetelmia kukista olet tehnyt, kyllä niistä vielä ilonaihetta on jos ei pääse kutut asialle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei viitsi kukkien takia sentään pitää vuohia aina vaan häkissään, joten pitää yrittää paimentaa niitä siinä samalla, kun ulkoilevat. Kolme suuta kyllä ehtii nopeasti moneen suuntaan. :)

   Poista
 4. Minäkin ihastui tuohon ruosteiseen soikkoon..aivan upea ja kukat siihen sopivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain täältä tuo soikko löytyi. Siihen mahtuu ihan mukavasti kukkia. Portin vieressä oleva kivi on sille hyvä alusta. Näkee kukkaset aina kulkiessaan talojen väliä. :)

   Poista
 5. Kauniit asetelmat! Minäkin laitoin ihan hiljattain pari kanerva- yms. asetelmaa pihalle. Ne tuovat kyllä hintansa edestä moninkertaista iloa arkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli juuri parhaalla tavalla sanottu, ne tuovat tosiaan moninkertaista iloa. :)

   Poista