Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

lauantai 30. heinäkuuta 2016

Taas huusimme kilpaa

Olimme taas huutokaupassa. Ja ilman muuta jotain tarttui mukaan. Jo aiemmin huomasin, että listalla oli klassista musiikkia tarjolla, joten sitä menimme hankkimaan. En saanut huudettua kuin tämän pinon. Iso laatikollinen meni isompaan hintaan, eikä se setä, joka kanssani huusi kilpaa, näyttänyt ollenkaan siltä, että olisi luovuttanut, joten minä luovutin. Mutta onhan tässä jo jonkin verran kuunneltavaa.


Nyt olemme myös näitä kokeilleet ja hyväksi todenneet. Soitin toimii, kaiuttimet myös, eikä levyissäkään ole pahemmin sanottavaa. Trenkituvassa näille ei niin paljon ole tilaa, mutta myöhemmin salissa tai kirjastossa soi Bach ja Offenbach.


Ryijy ei näyttänyt kenellekään kelpaavan, joten huudettavahan se oli. Tämä käy hyvin jompaan kumpaan yläkerran kamariin, joten ei se mikään hukkaostos ollut. Eikä ollut ainakaan hinnalla pilattu.


Huusin muutaman lautasenkin ja himmeän maljakon.


Niiden mukana tuli taas tarpeettomiakin. Tuskin löydän mistään edes kukkapurkkeja näin paljon, että tulisivat käyttöön.


Isäntä huusi itselleen nahkasaappaat. Taitavat olla kyllä hivenen reilut, mutta mahtuu sitten sukka poikineen niihin.


Tähän mennessä olemme tuhlanneet jo 69 euroa näihin kahteen huutokauppaan. Kauheaa rahanmenoa! Olisin mielelläni huutanut myös tupakellon ja pihakaluston, mutta pihiys voitti. :)

4 kommenttia:

 1. Minä olen käyttänyt vanhoja (rumia) lautasi kasvihuoneessa isojen ruukkujen alla, soppalautaset ovat parhaita. Jos menee rikki, ei haittaa mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Soppalautaset ovatkin hyviä ruukkujen alle. Nyt vaan tuli pinkka noita asetteja. Ehkä niitäkin vielä johonkin tarvitaan. :)

   Poista
 2. Kyllä huutokaupoisa saa aina olla hieman varuillaan, matkaan tahtoo tarttua yhtä sun toista, tarpeellista jos tarpeetontakin. Ajan kans tavarat löytää paikkansa, ellei muualta niin kierrätyksestä jälleen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ainakin kierrätykseen kelpaavat sellaisinaan. Huutokaupassa joutuu joskus huutamaan laatikoittain tavaraa, että saa juuri sen yhden, jonka haluaa. Mutta se näytti olevan muillakin ongelmana, eikä vain mulla. :D

   Poista