Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

perjantai 22. heinäkuuta 2016

Leirillä on kiva olla

Siinä vierähtikin mukava tuokio, kun oli vuorossa leiri. Leiri oli hienossa paikassa, jossa kai aina paistaa aurinko.


Vesi on varmaan aina lämmintä. Itse en näiden päivien aikana ehtinyt edes uimaan, mutta muiden kommeneista päätellen parin tunnin uinti ja saunominen olivat oikein hyvä juttu. Aika ehkä saattoi olla liian lyhyt.


Leirinuotiolla käväisi myös Aaretti Vehnäperä, jota en millään ehtinyt nähdä, sillä sain juuri puhelun siihen aikaan vanhainkodista, josta yksi vanhempi mieshenkilö oli juuri lähtenyt omille teilleen.


Aaretti kertoi tarinan, miten pienenä ollessaan hän oli hukannut arvokkaat patiininsa (=kengät) rannalle, eikä niitä löytynyt millään, vaikka vanhemmatkin niitä etsivät. Lopulta Aaretti oli rukoillut, ja niin hänen uudet kenkänsä olivat löytyneet.


Leiri oli todella mukava, mutta nyt se on ohi ja on aika minullakin pieneen vapaaseen. Muutama rästivapaa ja kuuden päivän loma ovat todella tervetullutta vaihtelua, vaikka kaikenlaista niidenkin päivien sisällöksi on jo suunniteltu.

Huomenna Kivimäen kirppis on auki klo 10-14. Apuvälineitä on vielä muutama jäljellä. Paljon uutta tavaraa on taas tullut esille. Kannattaa siis poiketa kauempaakin. :)

2 kommenttia: