Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

tiistai 26. heinäkuuta 2016

Huutokaupasta kannettua

Kävimme päiväreissulla Raumalla. Iltapäivän rantailun jälkeen menimme vielä huutokauppaan, josta arvelin löytyvän hyviä mattoja tulevaan saliin tai kirjastoon. Mattojen hinnat nousivat liian korkeiksi budjetillemme, mutta paljon löysimme tarpeellista ja tarpeetonta tavaraa. Yhdessä laatikossa oli separaattori ja sen halusin ihan ehdottomasti. Ja huudettua se tulikin. Muilla näytti olevan hauskaa, kun olin niin innoissani saadessani tämän huudettua.


Näitä peräruiskekannuja oli pari samassa laatikossa. Ne pääsivät jo yhden olemassa olevan kannun kaveriksi vessaan.


Laatikossa oli myös kuparinen hiilipannu eli sängynlämmitin.


Myynnissä oli myös levysoittimia, joten päätimme hankkia sellaisen talossa olevan viallisen tilalle.Yhdessä laatikossa oli tällainen kuparinen lamppu, jonka päätin huutaa. Sen laatikon kanssa oli pakko ottaa toinenkin laatikko, joten ylimääräistä tavaraa tuli melkoinen määrä.


Laatikossa oli myös Gustavsbergin Saukko-lautanen. 


Pari tuhkakuppia.


Kastikekulho.


Pieni hirsimökki.


Kuparisia esineitä.


Lamppuja.


Vanhoja lehtiä.


Lasiesineitä ja harppi.


Kaksi kehystä.


Kisamaskotti Lahden mm-kisoista vuodelta 1989.


Toimiva seinäkello.


Pari puhelinta.


Television jalusta.


Pari tinaista kynttilänjalkaa.


Sorruin vielä muutamaan irtohuutoon.

Emme ihan puille paljaille sentään joutuneet, vaikka näin valtavasti tuli tavaraa hankittua. Kasöörin piti laskea ihan toiseen kertaan, kun loppusumma oli niin pieni. Ei se siitä toisella kerrallakaan noussut sen suuremmaksi. Suuri osa meneekin suoraan kirppikselle myytäväksi, sillä näin paljon sentään emme tarvitse lisää tavaraa.

6 kommenttia:

 1. Kivoja on löydöt. Onko kastikekulho arabiaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole kastikekulho Arabiaa vaan ruotsalaista Karlskronaa. :)

   Poista
 2. Mulla oli tuollainen "purjevene lasilaatikossa", kissat taisivat sen pudottaa joskus jo vuosia sitten, niin että se hajosi, harmi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa harmi, kun hajosi. Tosi haurashan tuo on kokonaisuudessaan. Ajattelinkin laittaa sen ikkunan väliin turvaan. :)

   Poista