Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

perjantai 29. heinäkuuta 2016

Outouksia

Lopulta selvisi, että mysteerikasvi kivipenkissä olikin se sama virginiantädyke, jota kasvaa parissa kohtaa muuallakin. Ihan nättihän se on ja saa olla tässä uudessa paikassaan. 


Kun siirsin syysleimuja, joukkoon olikin tullut myös jotain muuta, tämä keltainen sormustinkukka. Hyvin se siellä joukossa menee.


Mansikkapinaatti tekee jo punaisia "mansikoita". Ne ovat ihan hyvän makuisia mietoja marjoja.


Ja oudoimmatkin taimet alkavat osoittautua tunnistettaviksi. Keskimmäiset taimet ovat vielä mysteeritaimia, mutta varmaan nekin selviävät lähiaikoina. Kasvimaalla olisi taas raivurille töitä. Jostain syystä laatikoiden ulkopuolinen kasvu on voimakkaampaa. Ymmärrän oikein hyvin, että muovilla on yritetty hillitä näiden villiä kasvuvoimaa. :D

6 kommenttia:

 1. Mansikkapinaatti?! Enpä ole moisesta kuullutkaan. Mille se maistuu ja mihin sitä käytetään? Salaatteihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mansikkapinaatti on toiselta nimeltään marjasavikka. Se maistuu miedon makealle, hivenen mansikkaan tai vadelmaan vivahtava maku. Lehtiä voi käyttää kuten pinaattia ja marjat voi syödä tai laittaa salaattiin tai mihin vaan. Ihan hauska kasvi. :)

   Poista
 2. Kiva postaus. Hieno on tuo keltainen sormustinkukka, minulla ei sen väreistä olekaan. - Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon sormustinkukan bongasin viime vuonna trenkituvan takana, mutta en hoksannut siirtäneeni sitä. Meni ihan sujuvasti leimujen joukossa. :)

   Poista
 3. En ole kuullutkaan tuosta mansikkapinaatista...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ollut minäkään tätä ennen, siis kun sain tuon taimen naapurilta. :)

   Poista