Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

torstai 7. heinäkuuta 2016

Sattuu ja tapahtuu

Kaikenlaista on taas sattunut ja tapahtunut. Siitä sattumisesta tuolla alempana. Aloitetaan siis tapahtumista. Kutuilla menee hyvin. On leppoisaa ja mukavaa köllötellä pienellä hiekka-alueella alapihalla ja seurata isäntäväen touhuja.


Loput olemassa olleet lavakaulukset ovat nyt maalattuina. Koska sekoitettua maalia jäi, päätin sutia sen pihatuvan ulkoseinään. Ei se tietenkään koko seinään riittänyt, mutta ehtiihän tuota jatkamaan vielä, kun pigmenttiäkin on jäljellä. Pitää samalla siistiä nuo muovit kauniimmiksi. Kanat kävivät seuraamassa, mitä oikein touhusin. Leif kävi oikein sivusta katsomassa ja arvioimassa pää kallellaan työn jälkeä.


Koivu alkaa olla jo ihan palasina. Vielä on kuskaamista noissa kasoissa, mutta kohta on väylä valmis, jotta heinät saadaan pois pellolta.


Välillä on hyvä pysähtyä mustikkamuffineille ja kahville, jotta taas jaksaa.


Isäntä on sairaslomalla viikon. Hän yritti kovasti sahata sormensa poikki kana-aitausta tehdessään, mutta ei onnistunut. Huh, onneksi!


Vielä saatiin kursittua mies kokoon, mutta viikon verran on hänellä rauhallisempia askareita.

12 kommenttia:

 1. Kutuilla on kyll niin onnenpäivät siellä.
  Pahus onneks isännä ei käyn pahemmi..ny pitää hänenki malttaa oll hetki paikoillaa ja parannell sormeaan.Toivotaa ettei haava tulehdu ja pääsee jatkaa hommeleita.Parantumisia vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä meidän kutut ovat niin lellittyjä mussukoita. Isännällä on nyt hyvä viikon lepoloma haavaa parannellessaan. Olen laittanut päivittäin uuden siteen suojaksi, sillä täällä on niin paljon kaikkea, mistä voisi tulehduksen saada.

   Poista
 2. Kauniita nuo kutut. Ovat varmasti tyytyväisiä. Onneksi miehesi sormi saadaan kuntoon. Paranemista hänelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kutuista on tullut hyvin sosiaalisia. Ne odottavat aina, että jokainen kävijä ehtii niitä paijaamaan ja rapsuttamaan. Eiköhän tuo haava vielä umpeudu. :)

   Poista
 3. Voi mahoton tuota isännän sormea...;(
  Onneksi ei lähtenyt irti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi niin. Eikä mennyt jänteitä tai hermojakaan. :)

   Poista
 4. Huh! Onneksi ei käynyt pahemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli se onni! Tuo paranee nopeasti, kun on tiukat tikit pitämässä kiinni. :)

   Poista
 5. Kaikkea sitä voi sattua...onneksi ei pahemmin käynyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sattua tosiaan, mutta onneksi tuokin vielä paranee. :)

   Poista
 6. No huh! Tekevälle sattuu. Onneksi ei tullut jänne- tai hermovaurioita. Riittääköhän viikko tuon parantelemiseen...... jatkoaikaa on toivottavasti mahdollista saada tarvittaessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vieläkin haava vuotaa hieman. Maanantaina on tikkien poisto, joten siihen mennessä pitäisi olla jo reunojen kiinni. :)

   Poista