Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

perjantai 15. huhtikuuta 2016

Paviljonkitasanne nyt

Ja kun päivä koitti, oli aika mennä katsomaan, miten paviljonki sopii ympäristöönsä. Mielikuvissani tulos oli tällainen: paviljonki ylätasanteella, josta upea näköala alas lammelle kaiken vehreyden keskellä.

HarmonySpiritFlickr

Lähdemme siis talolta katsomaan tien toiselle puolen. Siellä se näkyy olevan kuin pieni sirkusteltta.


Kulmauksesta näkyy jo paremmin. 


Siinähän se on kuin olisi aina ennenkin ollut. Vain kalusteet puuttuvat. (Muovituoleja ei lasketa kalusteiksi.)


Sivusta katsoen paviljonki on ihan hyvä kaiteen kanssa. Tietysti ne voisivat olla samaa väriä, mutta menevät ne kai noinkin. Jos joskus maalaan ne, maalaan vaaleanvihreäksi.


Miten tuo näkymä ei oikein vastaa mielikuvaani? Ai niin, nythän on vasta kevät. Se toisenlainen näkymä tuleekin esiin vasta kesällä. Niinhän se tietysti oli. Olihan?"Kaikenlaisia hömpötyksiä se Emäntä siinä hupattaakin, minä lähden lepäämään", tuumi Ansku ja asettui mukavasti auringonpaisteeseen köllölleen. Kutut lepäilevät nykyään lähes jatkuvasti. On kai se raskasta olla viimeisillään.


Käpy pysytteli enemmän tien toisella puolella. 


Vihtori tarkasteli tilannetta hieman ylempää.


Ja Sulevi sulautui auringon lämmittämään rinteeseen.

6 kommenttia:

 1. Edellisen postauksen pimealla otetut paviljonki-kuva nayttaa jo paljon valmiimmalta.
  Mutta kesan tultua rinteessa ryoppyaa jo kaikki kauniit kukat,puiden lehdet reunustavat paviljonkia ja alhaalla vesi liplattaa lammessa.Teidas tyointoa seuratessanne tama on kovinkin mahdollista!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pimeässä ei näkynyt ollenkaan nykyinen ankea ympäristö. Kyllä tuo kesään mennessä jo muuttuu, kun ympäristö vihreytyy kunnolla.

   Poista
 2. Ihana tuo eka kuva onkin, ilmankos siitä tykkäät :) Meilläkin olisi paviljongin pystytys edessä...kaksi paviljonkia on jo kärsinyt avaran pihan kovista tuulista keväällä/syksyllä, niistä taas yritetään yhdistää yksi hyvä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se hyvä, että osia on tarpeeksi yhteen paviljonkiin. Toivottavasti myrsky ei vie tuota meidän paviljonkiamme, kun se on niin aukealla paikalla.

   Poista
 3. Uskaltaako kysellä kauniista palviljongista tarkempia tietoa kuten ostopaikkaa ja hintaa? Minä kun haaveilen meillekin tuollaisesta.
  On nuo teidän kutut hauskoja, muistuttavat enemmän koiraa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskaltaa toki. Tämä on varmaan markkinoiden edullisin paviljonki, löytyy täältä: http://www.clasohlson.com/fi/Puutarhapaviljonki-pergola/31-4513. Näyttää olevan vielä todella edulliseen hintaan, me maksoimme siitä kympin enemmän.

   Poista