Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

perjantai 20. maaliskuuta 2015

Sähkövika

Suurin ennakkotoivein jätimme viimeksi käydessämme otsonaattorin pörisemaan ajastimen kanssa keittiön kaapin päälle. Aikaa oli kulunut yli kaksi viikkoa, joten ilman olisi pitänyt olla melko raikasta. Eilen illalla tulin Kivimäkeen ja oitis riensin talolle haistelemaan. Haju ei toki ollut enää pahin mahdollinen, mutta se oli edelleen olemassa. Eikä otsonaattori pitänyt mitään ääntä. Eikä virtavalo palanut. Eikä katkaisimista tullut valoa mihinkään lamppuun. Päätin tutkia asian aamulla tarkemmin, kunhan olisi vähän valoakin.


Käänsin ensin pääkytkimestä virran pois. Piti oikein varmistaa, että näin päin sen pitää olla.


Sulakkeet olivat vasemmassa laatikossa, joka näyttääkin uudenaikaisimmalta.


Ylin ja alin pääsulakkeista olikin vaihdettava. Nyt tuli taas talolle virtaa. Sammutin varmuudeksi kaikki sähköpatterit. Nyt laitoin otsonaattorin pörisemään jatkuvasti ilman taukoa.


Olen käynyt nyt pari kertaa ovella haistelemassa. Nyt haisee talossa jo otsoni, joten pahat hajut oikeasti alkavat hälvetä. Ehkä siis on vaan parempi käyttää laitetta, kun itse on paikalla.

2 kommenttia:

 1. Hienosti toimittu.

  Kyllä se otsonaattori on niin pienruokanen vehje, että jos itte oisin vastaavassa tilassa niin jättäsin vehkeen päälle lähteissäni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, melkein olen jo sähkömies. :)
   Ei se paljon kyllä kuluta. Mutta nytkin saattoi olla sammunut heti poistuttuamme. Eikä ole oikein tietoa, mikä vei sulakkeen.

   Poista