Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Kärpästen ja isännän jäljiltä

Tuossa aiemmin lupasin näyttää, miltä keittiön katto näytti ennen höyrypesua. Tämä kohta on oikeastaan sieltä paremmasta päästä, mutta ruskeita pilkkuja on kyllä tässäkin ihan tarpeeksi. Näitä se Isäntä sen höyrypesurin kanssa hinkkaili sillä aikaa, kun minä tein vähän suurpiirteisempiä juttuja.


Pesu oli jopa niin tehokas, että osa maalistakin lähti. Toisaalta sehän oli vaan hyvä, koska vähemmän on sitten sitä maalinpoistoa ennen uutta kattomaalia. Näistäkään maalikerroksista kun ei oikein tiedä, mitä materiaalia ovat.


Keittiössä alkaakin seuraavaksi purkaminen. Kaikki ylimääräinen, kuten nuo yläpaneelit, puretaan pois. Seinäkerroksiakin on useita, joten ne poistetaan, jotta hajuja imeneet huokoiset kerrokset saadaan vaihdettua puhtaisiin kerroksiin.

2 kommenttia:

  1. Kamariinhan mahtui vaikka mitä. Aika monta säkillistä tavaraa olette saaneet siivottua. Maali on aika hyvin halkeillut katosta. Onko tuo juuri keittiön katto?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän kamariin mahtui, ainakin sitä roskaa. Tämä katto on keittiössä. Muut katot ovatkin siistejä, ja niille riittää ihan kostealla pyyhkiminen. Keittiössä tulee olemaan eniten tekemistä muutenkin.

      Poista