Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

perjantai 24. toukokuuta 2019

Valmiina kattoa varten

Navetan pääty on nyt siinä kunnossa, että voi alkaa tehdä kattoa. Kivet ovat paikoillaan, missä niitä tarvitaan. Päädystä tulee paljon parempi kuin se oli ennen, sillä ennen tässä oli vain sementtivalu. Nyt korjauksen myötä navetasta tulee myös paljon siistimmän näköinen.


Pystytolpat ovat myös paikoillaan, eikä enää tarvitse pelätä, että mitään rojahtaa alas.


Onhan tässä vielä paljon tekemistä, sillä laudoitusta ei ole vielä aloitettu, mutta sillä ei ole niin kiire kuin katolla. Tänään taas satoi vettä ja jostain se pääsee tippumaan vuohelan katosta. Onneksi sille tulee pian loppu.


Ensin valmistuivat takapihan telineet.


Seuraavaksi valmistuivat etupihan telineet. Pian tuokin pressu saa väistyä korjauksen tieltä.


Toisesta päädystä on jo aloitettu tiilien poistaminen. Vielä pitää suojata sitä aluetta pressulla ennen kattopeltejä. Tuosta katosta riittää korjaustiiliä muihin rakennuksiin pitkäksi aikaa.


4 kommenttia:

 1. Kyllä tuossa katossa korjattavaa pinta-alaa riittää, tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siinä todella on korjattavaa, mutta pakko on korjata. :)

   Poista
 2. Hyvä siitä tulee.
  Tekemällä vallan kaunis.
  Ahkeruuttanne ihailen ja motivaatiostanne vähän kade olen, mutta teidän motivaatiostanne en mitään huoli. Omaani täytyy kehittää.
  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko on hyvä motivaatio, samoin viime tippa. Ne molemmat toteutuvat tässä projektissa. Haaveilemme ajasta, jolloin ei ole mitään täysin akuuttia korjaustarvetta, mutta taitaa olla aika kaukana vielä sellainen aika. :)

   Poista