Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

torstai 16. toukokuuta 2019

Navetan toinen nurkka

Tällä viikolla navettaremontti jatkuu. Tarhan puolelle on tehty valut ja siirretty kivet paikoilleen. Tietenkin valuihin on eläinten ollut pakko käydä piirtämässä omat merkkinsä. On taas tulevaisuuden remontoijalla hauska katsella, mitä ihmeen sorkkaeläimiä täällä on ollut. Mikä kumma viehätys mahtaa olla vastavaletussa betonissa, sillä harvassa on täysin jäljetön valu, jos vaan eläimiä on lähistöllä? Jotain houkuttelevaa siinä on pakko olla.


Sisäpuolella katto on tuetu pystypuin, sillä näissä seinissä ei parhaillaan ole mitään tukemassa. Noiden parrujen laittaminen ei sujunut täysin ilman haavereita, sillä Isäntä (tapansa mukaan) joutui lähtemään tikattavaksi, kun tunkki ja parru kaatui ja lauta tuli suoraan kulmakarvan päälle. Kolmella tikillä kaunis tähtikuvio on korjattu, mutta silmä on musta ja turvoksissa.


Myös väliseinän perustus on tekeillä. Kuvan ottamisen jälkeen tuohon on tullut toinenkin kerros. Nyt alkaa näyttää jo aika hyvältä, sillä seuraavaksi on vuorossa vaakapuiden laitto kivien päälle. 

6 kommenttia:

 1. Auts isännän silmäkulmaa! Toivottavasti paranee pian. En kyllä uskaltaisi tuonne sisään mennä, kuvittelisin koko ajan, että rakennus romahtaa niskaan :-D (Kuten se Asterixin pelko, että taivas putoaa niskaan).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En edes hoksannut vielä pelätä tuon romahtavan niskaan, mutta nyt... Isännän silmäkulma on paranemaan päin. Hauskasti väri ilmestyi vasta muutaman päivän päästä. Haava näyttää hyvältä ja siistiltä, mutta ei siitä onneksi isoa tullutkaan.

   Poista
 2. Heh, minua alkoi hymyilyttämään tuo ensimmäinen kuva, kun siinä on useampi aapiskukko niin rinnat rottingilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näitä on vähän päässyt kertymään. Ovat saaneet elää, jos pysyvät sovussa. Tappelusta tulee heti kirvestuomio.

   Poista
  2. Meillä ei neitosilla ole lainkaan ukkoa tällä hetkellä. En ole varma aionko edes hankkia, kun tulevat kivasti juttuun ilman ukkoakin ja kulkevat kivasti parvessa :)

   Poista
  3. Ei kukko ole ollenkaan välttämätön, ellei halua tipuja. Hyvin pärjäävät kanat ihan ilmankin. :)

   Poista