Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

sunnuntai 17. kesäkuuta 2018

Sonnat poissa!

Iloksenne voin ilmoittaa, että sonnat ovat päätytilasta nyt kokonaan siirretyt pellolle. Jäljellä on vain pohjan harjaus. Pohja ei ole mikään tasainen betonilattia, vaan kivinen maapohja. Niinpä vielä pitää hetki odottaa, että se kuivuu, jonka jälkeen sen voi harjata puhtaaksi.


Kova työ tuossa oli, mutta nyt se on tehty. Seuraavaksi voi aloittaa seinien suoristamisen ja uuden perustuksen tekemisen hajonneen tilalle. On sitä tekemistä siinäkin, mutta suunniteltua ensi kesän kattoremonttia varten pitää perusjutut olla kunnossa. Kattoremontin rahoitus on vielä täysin auki, sillä edellinen talomme on edelleen myymättä. Pahimmassa tapauksessa joudumme ottamaan taas lisälainaa, sillä katto on joka tapauksessa korjattava mahdollisimman pian.


Jos etsit hyvää, kaunista ja edullista viimeisen päälle tarkasti remontoitua taloa kauniine pihoineen, käy katsomassa tätä. Viimeisimmät muutokset näkyvät blogissa. :)

12 kommenttia:

 1. Tässäpä teillä on sitä tekemistä salin ja pihan kanssa tänä kesänä. Paljon olette jo saaneet aikaiseksi. Onnittelut ja juhannusterveiset näin ajoissa jo. E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä oli iso työ, mutta vielä sitä tekemistä riittää salin lisäksi. Mukavaa juhannuksen odotusta! :)

   Poista
 2. Eläköön sontarallin päättymiselle!

  VastaaPoista
 3. Vau, oli tuo oikea suururakka. Toivottavasti vanha koti menee pian kaupaksi ja pääsette korjaamaan kattoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli se melkoinen tyhjennettävä, mutta nyt se on tehty. Myyntiä odotamme kuin kuuta nousevaa.:)

   Poista
 4. Ihana tuo teidän entinen koti. Olen kotoisin siitä Virroilta ja tiedän kuinka kaunista paikkaa on Keuruu. Täytyypä vinkata siskontytölle, joka asuu Keuruulla. Hänelläkin on ollut rivitaloasunto siellä kauan myynnissä, mutta ei taida olla tällä hetkellä..olisihan tuo ihana paikka, kun vauvakin on heille tulossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Entinen koti on oikein hyvällä paikalla, alakoulukin ihan lähellä. Keuruulla on tällä hetkellä huono tilanne myyntien kanssa, mutta ehkäpä kauppa vielä vilkastuu. :)

   Poista
 5. Onnea tyhjän lattian johdosta - ja paljosta lannasta pellolla ;) Toivon, että saatte suloisen vanhan kotinne pian myydyksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tyhjä lattia on ihana! Myyntiä odotamme mekin. :)

   Poista
 6. Suuri urakka on ohi mutta paljon on vielä jäljellä. Mekin aloitimme navetalla järjestelystä, jatkossa sitten muuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä työ oli ihan pakko jo tehdä, sillä se oli avainasemassa navetan muun korjauksen suhteen. :)

   Poista