Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

tiistai 2. tammikuuta 2018

Kirjasto järjestykseen

Kun kerran kirjakaappi tuli jonkinlaiseen järjestykseen, olikin helppo järjestellä kirjastoa lisää. Vielä kaikelle ei ole omaa paikkaa, mutta vähitellen huoneiden valmistuessa tavarat löytävät omat säilytyspaikkansa. Tuo tilapäisverho muuten ehti repsottaa aika pitkään kahden hakaneulan varassa, mutta nyt se on aseteltu peräti neljällä hakaneulalla. Onhan se jo paljon siistimpi, onhan?


Kirjasto on aika pieni huone, eikä sinne määräänsä enempää mahdu. Tulostimelle toivoisin löytäväni hieman korkeamman tason, mielellään laatikollisen. Tuo käsityöpöytä on päältä aukeava, joten kovin käytännöllinen se ei ole tarkoituksessaan. Hienoahan olisi, että tulostimenkin saisi jonnekin piilotettua, sillä ei se ainakaan kaunista näkymää. Keinu saattaa vielä etsiä muuta paikkaa. Ehkä tänne muuttaa joku talon isoista vanhoista keinuista, kun kamina on paikallaan.


Nyt minulla on työpiste, jossa voin tehdä ergonomisemmin töitäni. Tähän asti olen tehnyt kaiken makuukamarin sängyllä istuen. Tosin sähkö tulee vielä jatkojohdolla, mutta siihen saa koneen oikein hyvin kiinni. Tuohon ikkunaan voisin vielä hakea tilapäisverhon, ettei näytä niin paljaalta. 


Kaikenlaisia vanhoja työpöytätarvikkeita on löytynyt eri puolilta taloa. Vielä haluan tuohon vihreäkupuisen pankkiirilampun työvaloksi. Kukkien pitää vielä siirtyä eri paikkaan, mutta vielä niitä paikkoja ei ole määriteltynä. Pöydän pintakin saattaa vielä vaihtua vihreäksi.


Vuosi alkoi siis hyvin asuintilan kannalta. Meillä on jo kolme käyttökelpoista huonetta. Pitääkin jatkaa tätä valloitusoperaatiota pian myös salin puolella.

6 kommenttia:

 1. Se on ihana hetki kun saa alkaa järjestellä uusia huoneita ja tavaroita paikoilleen. Parasta koko remontissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on todella mukava hetki, kun alkaa olla mahdollista katsella sillä silmällä sisustusta. :)

   Poista
 2. Meillä on nautittu ihan samasta tunteesta, kun saa huoneita kuntoon ja voi järjestää oman mielensä mukaan entisiä tavaroita paikoilleen ja kokonaisuuksiksi. Ihanaa, kun alkaa pikkuhiljaa tulla valmista teilläkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sitten niitä huonekaluja käännellään ja väännellään ja vaihdellaan ja siirrellään... Se on oikeasti mukavaa. :)

   Poista
 3. Kyllähän se helepottaa töiten tekemistä ku on oma tila misä niitä voi tehä. Tosi mukavan näkönen huone.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ihan eri tehdä töitä siihen tarkoitetussa tilassa. Kyllä tuosta ihan kiva huone tulee, kunhan kaikki tavarat asettuvat paikoilleen. :)

   Poista