Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

keskiviikko 3. tammikuuta 2018

Verhoja

Viime lauantaina olimme menossa katsomaan Cats-musikaalia Tampereelle. Sanoin Isännälle, että voisimme käydä kynttiläostoksilla matkan varrella Ikeassa. Ja niin me menimme. Ostimme myös edulliset harsoverhot tulevaisuuden tarpeita varten (vaikka siihen mahdolliseen paviljonkiin). Koko Ikea-käyntiin saimme kulutettua reilun tunnin ruokailuineen. Ja se isompi sininen kassi oli aivan ylipursuavan täysi kaikkea tarpeellista pientavaraa. Muuten jokaisen kissanomistajan pitäisi kyllä käydä katsomassa nuo laulavat kissat, olivat ne niin hyviä.

Koska keittiö on aika karu, arvelin, että nuo ostetut verhot voisivat roikkua tilapäisesti vaikka tuossa keittiön ikkunassa. Ja niin kiinnitimme ne verhovaijerilla ja parilla nauhanpätkällä. Kyllä nyt on rumanttista*!


Ja tietysti piti laittaa myös kirjaston toiseenkin ikkunaan tilapäinen verho, ettei se näyttäisi niin paljaalta. Ehkä kirjastoon kaipaisi vähän enemmän kontrastia noihin verhoihin, sillä minun silmiini nuo keltaiset jäävät vähän turhan valjuiksi varsinkin tapettia vasten. Pitäisiköhän tapetista poimia jokin syvempi värisävy verhoihin?


*Sana rumanttinen kuvaa sellaista hieman ylimenevää (minun mieleeni) romanttista tunnelmaa.

4 kommenttia:

 1. Kyllä verhoista tulee heti tunnelmaa!

  VastaaPoista
 2. Keuruulta lähti bussilastillinen Cats-musikaaliin pari viikkoa ennen joulua. Kyllä oli tosiaan huikea esitys! Koirat palvelevat meitä, mutta me palvelemme kissoja, niinhän se on. Meidänkin kissan kohdalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissoja on mukava palvella, kun osoittavat palkaksi niin paljon hellyyttä. :)

   Poista