Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

torstai 20. huhtikuuta 2017

Vähän vettä valmiksi

Kun tulin eilen illalla töistä, Vihtori tuli juosten vastaan. Kysyin, onko kasvihuoneella tapahtunut jotain uutta. Vihtori lähti näyttämään, mitä Isäntä oli siellä tehnyt. Vettä oli jo pohjalla ja muutama pienempi kivi pitämässä kumia paikoillaan. Tässä vaiheessa huomaa, jos on tulossa suuria poimuja johonkin kohtaan ja pystyy vielä liikuttamaan kumin oikeaan asentoonsa.


Kiviäkin oli kaksi kottikärryllistä valmiina reunojen muotoiluun. Nyt pitäisi jo alkaa miettiä, mitä vesikasveja reunoille voisi laittaa, ettei altaasta tule pelkkä kivikasa. Pitääpä vähän tutkia ja suunnitella sitäkin puolta.


Vaikka on kylmä, kasvit ponnistavat maasta. Nämä vuorikaunokit kasvavat kukkapenkin ulkopuolella, joten saavat pian siirron rajojen sisäpuolelle.


Kiurunkannukset kasvavat myös hyvin villeinä täällä. Tämä tupas löytyi kirsikkakujalta.


Joku röhiläs oli syönyt krookuksen kukat. 


Tänä keväänä on tuntunut siltä, ettei oikein mitään saa aikaiseksi, vaikka kasvihuoneen sisällä tapahtuukin. Ulkopuolella kaikki on ihan rempallaan vielä. 

2 kommenttia:

  1. Siellähän tapahtuu koko ajan.. ei vain voi olla useassa paikassa samaan aikaan! Iiiiihana Vihtori!!!! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On harmi, kun ei voi olla monessa paikassa yhtä aikaa. :D Joskus on vielä niin, ettei ole kuin ylläpitotöitä pihalla ja pääsee jo paljon vähemmällä. :)

      Poista