Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

torstai 13. huhtikuuta 2017

Oho, sanoi Emäntä

Kun aamulla astuin keittiöön, piti hieraista silmiä muutamaan kertaan. Epäilin hetken jopa nukkuneeni yli puoli vuotta putkeen. Eihän tällainen ole mahdollistakaan! Ulkona oli niin valtavan valkoista. Ensimmäinen sanani tälle päivälle oli hämmästynyt OHO.


Piti mennä aamutossusillaan portaille katsomaan näkyä. Ihan lumen peitossa oli maisema.


Portailla oli niin hauskoja pieniä jälkiä lumessa.


Ja amppeliin eilen laittamani esikko oli aivan lumen peitossa. Olisi varmaan pitänyt ottaa sisälle yöksi, mutta ei tuossa sentään pahoja kylmettymiä vielä näkynyt.


Vieläkin satelee hieman hiutaleita, mutta suurin osa on jo sulanut. Kevät voittaa kuitenkin!

6 kommenttia:

 1. Täällä satoi eilen ihan pikkuisen lunta, mutta nyt sekin on sulanut pois.Eli ihan sula maa...kylmän kalsa tuuli kyllä. Kevät on oikukas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän jäi maahan lunta, toivottavasti ei sada uudelleen. Tänä vuonna on oikukas kevät. :)

   Poista
 2. Valkoinen oli maisema täälläkin aamulla, mutta ei sentään noin paljon lunta, kuin siellä. Juuri tulin Niilon kanssa lenkiltä ja tulli oli kyllä niin kylmä, ettei koko talvena varmasti ole näin kylmää ollut....vai tuntuuko se vaan, kun jo tottui vähän lämpimämpään..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella yllätyin aamulla tuota lumen määrää. Vastahan oli jo 12 astetta lämmintä. :)

   Poista
 3. Täällä on saanut hokea tuota "ohoa" harva se päivä... Tuleeko se kevät ollenkaan, ihan jo tuskastuttaa! Lumesta huolimatta, ihanaa pääsiäisenaikaa teillekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä oli kevät jo todella hyvällä mallilla, eikä lunta ollut näkynyt enää pitkiin aikoihin. Oli melkoinen lumiyllätys aamulla. :)

   Poista