Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

sunnuntai 25. syyskuuta 2022

Suulin päätykolmio

Suuli näyttää jo varsin erilaiselta pihalta katsottuna. Nyt sen tuleva muoto näkyy jo paremmin.


Suulin päätykolmio on nyt näkyvissä. Myös ikkunoiden paikat ovat jo olemassa rungossa. 


Suuren oven oviaukon päälle on jo laitettu palkki. Se piti vinssata mönkijän avulla tuonne, sillä painoa oli liikaa kahdelle miehelle.


Toinen oviaukko tulee olemaan pienempi. Laudoitus pitää uusia tältä seinältä kokonaan, mutta vanhat laudat pääsevät vielä johonkin uusiokäyttöön.


Sisälle on rakennettu tukirakenteita ja telineitä tulevia kattotuoleja varten.


Kattoa on tehtävä vielä useita metrejä tähän päätyyn.


Piha-alueellekin on tuotava vielä melkoinen määrä mursketta tuohon vasemmalle jäävään kääntöalueeseen ja tienpohjaan, joka jatkuu tästä puuvajalle. Ennen niitä toimenpiteitä pitää telineet saada pois seinän vierestä eli suulin pitää olla melkoisen valmis silloin.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tämä on iso projekti ja kestää aikansa tehdä valmiiksi.

   Poista
 2. Hei. Löysin vähän aikaa sitten blogisi ja olen selaillut kirjoituksiasi lähes alusta saakka. Hienoa työtä olette tehneet. Meillä vähän vastaavanlainen työmaa, mutta ei ihan näin montaa rakennusta mitä teiltä löytyy. Moneen juttuun olenkin inspiraatiota saanut sinun kirjoituksista. Ja hienoa että joku vielä blogia kirjoittaa, lähes kaikki kun ovat siirtyneet instagramiin. Toivottavasti jaksat päivittää kuulumisia vielä monta kertaa :) Eläin aiheiset kirjoitukset ovat mielenkiintoisia, haaveilen että joskus kun saamme navetan kuntoon meilläkin olisi ainakin kanoja. Hyvää syksyä ja toivotaan että talvesta tulee lempeä. Terveisin Keskitalon emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa, Sanna! Tykkään blogimuodosta enemmän ja pitäydyn tässä. Lupaan kirjoittaa kunnes rakennukset ovat korjattuja. :D Kanat ovat todella mainioita eläimiä, suosittelen ottamaan. Pitääpä tehdä taas joku eläinaiheinen juttu. :)

   Poista