Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

maanantai 26. syyskuuta 2022

Navetan lisäsiiven maalaus

Navetan maalaus on myös edennyt takaosiin. Viikonloppuna oli valtavan hieno maalauskeli, ja Isäntä pääsi maalaamaan uudistettua lisäsiipeä. 


Myös varsinaisen navettaosan yläosa oli vielä maalaamatta, mutta keli oli sopiva siihenkin, eikä tarvinnut pelätä liukasta kattoa. Onneksi tämä katto on mukavan loiva, eikä pudotustakaan tulisi kovin pitkälti, mutta nyt ei tarvinnut pelätä sitä.


Maalaamatta on vielä lisäsiiven vasemmalla puolella oleva yläseinä, johon on ehkä otettava nosturi avuksi. Alla oleva maasto on vähän epätasainen, joten tikapuilla voisi tulla liikaa jännitystä maalaukseen.


Tänään meillä kävi ammattikeritsijä hyvin nopealla käynnillä. Puolessa tunnissa kolme lammasta oli keritty ja niiden sorkat huollettu. Manta oli vähän levoton, mutta Hellu ja Hilda näyttivät nauttivan toimenpiteestä, eivätkä tempoilleet yhtään. Ihan varmasti siis säästämme kaikkien hermoja ja hoidamme keritsemiset jatkossa ammattilaisen kanssa. Työn jälkikin oli aivan toisenlainen kuin meidän kyninnän jälkeen.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Niin tuli, ihan valmiin näköinen jo, vaikka ovet ja ikkunanpielet ovat vielä maalaamatta.

      Poista