Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

maanantai 20. elokuuta 2018

Vinttilöytöjä ja muita koristuksia

Muistelin, että siinä vinttikomerossa, josta löytyi kahvimylly, olisi ollut musta pitkänmallinen kukkataso. Päätin mennä etsimään sitä, mutta en saanutkaan ovea auki. Isäntä tuli auttamaan piukan lukon avaamisessa. Ovi siis aukeni, mutta komerossa ei ollut mitään mustaa kukkatasoa. Arvelin muistaneeni komeron väärin, joten raivasimme tiemme toiselle komerolle, josta aikoinaan löysimme trenkituvan tuolit. Sieltä löytyi tällainen ruskea kukkapöytä, joka varmaan löytää paikkansa tarkoituksessaan. Mustaa kukkatasoa ei vaan löytynyt.


Vielä oli komeroita jäljellä, joten siirryimme seuraavaan ja sen perältä seuraavaan. Tällä kertaa komero osui oikeaan ja kukkataso löytyi. Tosin se oli valtavan pölyinen ja likainen, mutta otimme sen alakertaan puhdistettavaksi. Alataso on kuluneempi ja siinä on tiukasti kiinni vanhoja sanomalehden palasia. Ehkä ne eivät haittaa käyttöä. Taso on näkynyt kuvitelmissani salin ikkunan edessä ja siihen se tuleekin.


Puhdistin samalla myös kauniin mustan kukkapylvään, joka tulee varmaan tuon mustan tason kaveriksi.


Kynttilänjalalle ei ole vielä paikkaa määriteltynä, mutta se varmaan jostain paikkansa löytää, kunhan saamme vihdoin huonekaluja paikoilleen.


Löysin saliin tulevat samettiverhot. Niihin on vielä ommeltava tuo hapsunauha etureunoihin, jonka jälkeen ne voi ripustaa paikoilleen. Verhoihin pitäisi oikeaoppisesti ommella joku kaunis sileä vuorikin, mutta nyt minulla ei ole valmiina vuorikankaita, joten verhot saavat olla yksinkertaiset. Verhon alla on kirstusta löytynyt vanha villainen pöytäliina, joka saattaa myös päästä salin pöydän päälle.


P.S. Teekaupassa näkyy olevan alennusmyynti. Käy ostoksilla! Minäkin käyn. :)

4 kommenttia:

 1. Oottepa löytäneet mukavia löytöjä kaappien kätköistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä talo on aivan loputon aarreaitta. Ongelma on vaan, kun ei millään muista, mitä missäkin sopukassa on. :)

   Poista
 2. Etsiessä nuita tavaroita saitte jälleen mustinvirkistyksen varastojen kätköissä olevista tavaroista.
  Mielenkiintoinen tämä teidän projekti, KERTAKAIKKIAAN.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joka kerralla huomaa jotain "uutta" komeron aarretta. Näitä vanhimpia tavaroita pyrimme tuomaan mahdollisimman paljon. :)

   Poista