Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

tiistai 7. elokuuta 2018

Salin mattoja

Lattia vaikutti niin valmiilta, että hain yläkerrasta pari punaista mattoa lattialle. Muistin, että piti olla vielä yksi pienempikin jossain, mutta en löytänyt. Toin nämä kaksi soviteltavaksi saliin. Etummainen matto on vähän tunkkaisen näköinen, mutta se johtuu vain siitä, että olemme joskus aikoinaan rullanneet sen ilman imurointia. Päällä on kunnollinen kerros kissankarvaa (hyi meitä!), joka pitäisi imuroida mattosuulakkeella oikein perusteellisesti.


Isäntä löysi vielä kaksi mattoa, jotka olimme ostaneet pari vuotta sitten huutokaupasta. Asettelimme mattoja yrittäen löytää hyvää asetelmaa, vaikka tilaa ei ole vielä niin paljoa, että mattoja saisi ihan oikeille paikoilleen. 


Ehkä tämä järjestys tulee olemaan lähinä oikea. Nyt näyttää siltä, että mattojen välillä ei ole paljon lattiaa, mutta tilanne muuttuu, kun ikkunan edessä oleva tila vapautuu huonekaluista. Toki ennen mattojen lopullista asettelua pitää maalata puuttuva alue. Suurin matto on se, joka tulee pöytäryhmän alle. Tunkkainen matto on sohvaryhmän matto. Kirkkaimman punainen saa olla musiikkinurkassa ja keinun alle jää tuo toinen pienempi matto.


Ai tulee aika pompöösiä? Niinhän minä lupasin. :D

4 kommenttia:

 1. Niin mutta eläköön "pompöösi". Kuuluu saliin - ja ehkä koko elämään (sopivassa mittakaavassa toki). Jee teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saliin kuuluu, vaikka muualla olisi vaatimattomampaa. :)

   Poista
 2. On teillä mattoja...upeita sellaisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On näitä näköjään ihan riittävästi tähän huoneeseen. :)

   Poista