Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

lauantai 11. elokuuta 2018

Vuota vuodan perään

Salin remontti on taas edennyt. Perjantaina ystävämme tuli avukseni tapetoimaan. Matot sai kääriä pois tieltä ja pöydän tuoda kirjaston puolelta keskelle salia, kellokaappi piti siirtää syrjään ja muutama muu toimenpide tehdä ennen varsinaista tapetoinnin aloitusta. Ikkunaseinä oli hankalin, joten nyt oli helpotusta odotettavissa. 


Isännän tultua töistä työ alkoi sujua vielä nopeammin, kun me hoidimme vuotien mittaamisen, leikkaamisen ja liisteröinnin, kun Isäntä kiinnitti vuodat seinään. Kolmas eli viimeinen tapetoitava nurkka olikin kaikkein suorin ja helpoin, joten siinäkään ei aikaa mennyt ihmettelyyn.


Saimme kaikki mahdolliset seinät niin valmiiksi kuin pystyi. Muurin molemmilla puolilla on vähän vielä mietittävää, mutta nekin valmistunevat muutaman päivän sisällä.


Yhteen nurkkaan saa jo lattialistat ja sen jälkeen sinne tulevat huonekalut. On hienoa saada vihdoin jo valmista tänne. 

6 kommenttia:

 1. Voin ymmärtää, että tuntuu hyvälle! Minäkin pääsin viimein maalaamaan torpan seiniä! Ja voi pojat; kolmen vuoden rakentelun ja korjaamisen jälkeen se tuntui niin juhlalliselle ja helpolle! Tuosta noin vain tupa alkoi näyttää viimein valmiimmalle ☺️ Tapetointia vähän vielä jännitän, mutta jospa se sekin siitä. Teillä onkin ollut paljon tapetointia, kun on iso ja korkea sali kyseessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tapetoinninkin oppii, mutta onhan se vähän erilaista verrattuna maalaamiseen. Kohta alkaa olla valmista salissa. :)

   Poista
 2. Yhteisvoimin sujuu paremmin. Hienolta näyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt alkaa jo näyttää valmiimmalta. Alkaa ne parhaimmat työt olla edessä, siis sisustaminen. :)

   Poista
 3. Jälleen se paras osuus, kun saa valmista jälkeä ihailla. Onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vasta siinä oikeasti alkaa näkemään, millainen tilasta tulee. :)

   Poista