Paistamisen jälkeen limput näyttivät oikein hyviltä. Tuore ruisleipä voin kera on ihana herkku, mutta hetki piti odottaa limppujen jäähtymistä.
Kun limput olivat kohoamassa, tein toisenkin taikinan, johon pääosa jauhoista oli vehnäjauhoja, mutta lisänä grahamjauhoja, puna-apilaa, sesam-siemeniä, kurpitsansiemeniä ja pellavansiemeniä.
Reilun litran taikinasta tuli neljä isoa leipää tai limppuja kai nämäkin ovat.
Joulun leivät ovat nyt valmiina. Seuraavaksi on laatikoiden vuoro.
Nams. Omassa uunissa paistetut leivät - en tiedä ylellisempää ja idyllisempää!!
VastaaPoistaTuore, vielä lämmin leipä on todella hyvää. Tuosta siemenleivästä tuli erityisen herkullista. :)
PoistaIhanan näköisiä limppuja, ja uunituoreita - vesi herahtaa kielelle!
VastaaPoistaSe vastaleivotun leivän tuoksu on todella hyvä. Eikä se makukaan ollut ollenkaan huono. :)
PoistaKylläpä todella näyttävät herkullisille!
VastaaPoistaMyös maku on kohdillaan. :)
PoistaOnneksi olkoon hienoista leivistä! Itse en leiponut (jos sitä siksi voi sanoa) kuin joulutorttuja valmistaikinasta :)
VastaaPoistaKiitos! Minä tykkään leipomisesta, kun on tarpeeksi aikaa sille. :)
PoistaItse tehty leipä on jouluna parasta, meillä harmi nyt vain kaupan leipää. Eilen saimme yhden leivän lahjaksi mutta se syötiin tänään loppuun.
VastaaPoistaHyvää joulua!
Oi onnea.
VastaaPoistaOman leivinuunin uutisleivät, siis uunin uutiset.
Jouluksi ihan, että on syytä juhlia.
Jeesuksen syntymäpäivä on ansainnut juuri tuonkaltaisia herkkuja.
Tosiaan nämä ovat uutisleivät tässä uunissa Joulun Sankarille! :)
Poista