Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

tiistai 1. elokuuta 2017

Lisää kaiteita ja vielä enemmän suunnitelmia

Sängynpäätyjä on nyt kolme. Yhden päädyn tolpat olivat puunväriset, joten maalasin ne valkoisiksi. Ja sitten lähdin sommittelemaan kaidetta paikoilleen.


Tasanteen reunassa kasvoi monirunkoinen vaahterapöheikkö, joka vei paljon tilaa. Päätin karsia siitä yksirunkoisen puun.


Ylimääräisistä osista tuli kutuille pariksi päiväksi hyvää lypsyherkkua.


Nyt on vaihtoehtoja vaikka millä mitalla kaiteiden sijoittamiseksi. Kaikki kolme kaidetta saisi aika kivasti niin, että tuo erilainen tulisi keskelle ja kaikki kolme kaidetta olisivat etureunassa. Tai sitten voisi laittaa niin, että tuo erilainen olisi kulmassa.


Isännän kanssa jo suunnittelimme, että tästä tuleekin paviljongille sellainen alaterassi ja paviljonki tuleekin ylemmäs kukkulalle.


Näihin väleihin voisi vielä laittaa erilaisia metalliosia, joita ylisiltä löytyy. Ensin mietin, että voisi tehdä koko matkalle samaa tyyliä oikealla olevan kaiteen kanssa korkeilla välitolpilla. Tai sitten tehdä kaksi erilaista kokonaisuutta, matalan kaiteen vasemmalle ja tuon korkeamman tuohon oikealle. Mitä sinä ajattelet?


Tälle kukkulalle tulisi se paviljonki, joka ei olisi mikään metallinen rimpula, vaan sellainen paksuilla tolpilla oleva rakennelma.


Kuten huomaat, tälläkään ei niin valtavaa kiirettä ole ollut, eikä tule olemaankaan. Jo suunnitteleminen on niin mukavaa puuhaa.

6 kommenttia:

 1. Suunnitteleminen on mukavaa! Kaikki on mahdollista eikä mielen muuttaminen aiheuta tuntikausien työtä - vielä :-D Ihanalta näyttää nuo kaiteet jo nyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin näissä kaiteissa on jotain tosi kivaa. Suunnitteleminen on hauskaa puuhaa. :)

   Poista
 2. Tuosta tulee puutarha, joka on täynnä satuja ja salaisuuksia. Ihana!

  VastaaPoista
 3. Juuri sellainen salaisen puutarhan tunnelma mullekin noista kuvista välittyi heti! Ihailen ja kadehdin tarmoanne, kauheasti siellä tapahtuu ja hyvältä näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On todella hyvä, että puutarhassa on jo olemassa jonkinlainen perusrunko, johon voi suunnitella kaikkea kivaa omaa. :)

   Poista