Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

torstai 6. heinäkuuta 2017

Makuukamarin lattia maalattuna


Illalla makuukamarin lattia oli pesun jäljiltä kuivunut ja pääsin maalaamaan. Maalaamisen jälkeen oli jo hämärää, joten otin kuvan salamalla. Ja häikäisevän sädehtivän kaunis lattiasta tulikin.


Maalasin listat kertaalleen päivällä. Yksi kerta ei selvästi riittänyt, vaan maali imeytyi monesta kohdasta laikukkaaksi.


Maalasin illalla makuukamarin listat uudelleen. Muut listat jätin tälle päivälle, sillä illan kosteus ja viileys alkoi tuntua maalatessa.


Nyt vaan odottelemme malttamattomina, että listatkin saisi paikoilleen ja huonekalut sisään. Mutta on kai tässä hetki vielä odotettava, että lattia kuivuu kunnolla.

10 kommenttia:

 1. Onpa vain tsäpäkän näköinen lattia tulossa! 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ihan nykytrendin mukaista valkoista tai vaaleanharmaata ainakaan. :D Kymmenen vuoden päästä kaikilla on tämän värinen lattia. Niin kävi harmaan kanssa, kun kymmenen vuotta sitten maalasimme kaikkien mielestä oudolla värillä lattiat. Nyt ne ovat suurinta huutoa. :)

   Poista
 2. Lattiasta tuli hieno ja antaa mukavasti kontrastia vaaleille tapeteille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja samalla väri jatkaa talon perinnettä. Vanhemman puolen lattiat ovat olleet tämän väriset, salissa on vanha maali edelleen. :)

   Poista
 3. Kauniin sävyinen punainen, se perinteinen väri.

  VastaaPoista
 4. Ihana maalattu lattia! Nyt on varmaan kärsimätöntä, kun viimein pääsisi kantamaan kalusteet sisään ja asettumaan taloksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin. Vähän väliä pitää käydä kokeilemassa, ottaako sormi vielä kiinni maaliin. :)

   Poista
 5. Vaikka kuinka houkuttaa, niin antakaa kuitenkin rauhassa kuivua.
  Onhan teillä loppuikänne aikaa makoilla tulevassa ja jo olevassa makuuhuoneessanne.

  Onko se mitä lomaa, kun aamusta iltaan työn touhussa?

  Onhan se niinkin, että tekeväinen ei osaa olla tekemättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ensi viikolla vasta olemme menossa makuukamariin tepastelemaan. On tämä toki lomaa, kun on ihan eri tekemistä kuin työkseen tekee. Kesä on muutenkin vuoden kiireisin aika, joten tehtävä on. Lepäämme sitten talvella valmiissa kirjastossa takkatulen loimussa. :) Mutta nyt on riennettävä heinäpellolle.

   Poista