Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

perjantai 14. heinäkuuta 2017

Kaide paviljonkitasanteelle

Joku aika sitten näin ilmoituksen metallisesta sängynpäädystä. Mietin, mihin muuhun sitä voisi käyttää, ehkä vaikka portiksi tai jotain sen suuntaista. Mutta sitten hetkeksi unohdin asian. Keskiviikkona mieleeni valkeni, että sellainen sopisi valtavan hyvin paviljonkitasanteelle aidaksi. Mutta se kyseinen sängynpääty oli jo hävinnyt myynnistä.

Torstaina näin paljon kauniimman sängynpäädyn myynnissä viidellä eurolla. Ja onnistuin olemaan ensimmäinen haluaja. Ja niin pääty muutti meille paviljongin kaiteeksi.


Kaide on vasta sovituksessa, mutta näyttää ihan sopivalta paikkaansa. Mahtuisi tuohon vielä toinenkin kaide vaahteran oikealle puolelle. Tietysti tuohon vasempaan laitaan voisi laittaa vielä kulmittain yhden kaiteen. Nyt pitääkin olla tarkkana, jos vaikka sattuisi edullisesti löytymään lisäkappaleita tänne.

4 kommenttia:

 1. Kyllähän tuo nyt vähän huutaa toista kaidetta vaahteran sivulle. Hyvä idea hyödyntää vanha sängynpääty. Voisikohan sen rinnalle istuttaa jonkin köynnöksen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siihen varmaan toinen kaide on hankittava. Kai se jostain vielä löytyy. Köynnöksiä pitäisi ehdottomasti olla. :)

   Poista
 2. Onpa kaunis. Sait tosi edullisesti. Jos olisit päätynyt vanhaan porttiin, olisit saanut maksaa vaikka kuinka. Hyvä löytö!

  VastaaPoista