Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

torstai 13. heinäkuuta 2017

Juhlavalmisteluja

Lauantain sukujuhliin on enää pari päivää aikaa ja kiire on sen mukainen. Siitä huolimatta yritän pitää Isännälle hyvää mieltä yllä, sillä Isännän hermot ovat huonot tällaisissa tilanteissa.


Alapihalla on jo pöytiä valmiina. Paikkoja on nyt 30, joten luultavasti ne riittävät. Meillä on vielä kaksi pöytää penkkeineen varalla, jos väkeä ilmestyykin enemmän.


Tarjoilupöydäksi valitsimme jo monessa paikassa palvelleen lankkutason. Siihen saa ihan mukavasti kaiken tarjolle, eivätkä jalatkaan näy, kun laittaa valkoiset liinat päälle.


Alapihallakin on jo kukkaruukkuja koristamassa aluetta. Arvaat varmaan, että kutut saavat pysyä aituksessaan seuraavat päivät. Näitä ei ole varaa syöttää niille.


Kaksi vuotta odottanut käytetty tiskikone pääsi kylpyhuoneeseen valmiiksi isompia tiskejä varten. Nyt ei haittaa ollenkaan tarjoilla oikeilta lautasilta, sillä kone hoitaa tiskit, kun itse saamme vain juhlia.


Kaikilla ei kiirettä näytä olevan. Veikka ottaa niin lunkisti, että näyttää jo ihan kuolleelta. Mutta meillä on vielä vähän tehtävää, sillä trenkitupa pitää tyhjentää ja siivota yövieraita varten.

2 kommenttia:

  1. Mukavia sukujuhlia. Toivottavasti sää suosii.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lauantaiksi on luvassa ihan mukavaa puolipilvistä ja aurinkoista, mutta ei liian kuumaa. :)

      Poista