Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Vanhat ja uudet vehkeet

Trenkituvalta löytyi vanha imuri, jolla pitää välillä imuroida hiirenkakkoja tai muuta ikävää. Täytyy sanoa, että tässä on kyllä kovempi ääni kuin imuteho, mutta kyllä se silti toimii.


Uusi käymälä toimii kuin junan vessa. Pahinta on kuitenkin, että muovi tuntuu aivan järkyttävän kylmältä istua, onhan tämäkin kylmää eristämätöntä kuistia. Mutta papanat häivyttävät hajut ja imevät itseensä kaiken. Ihan toimivaksi peliksi voi siis sanoa kahden viikonlopun kokemuksella.


Ostimme höyrypesurin, jolla tuleekin todella hyvää jälkeä. Nyt nuo pas- kakkaportaat ovat puhtaat, samoin katto ja seinät. Hidastahan silläkin on pestä, mutta puhdasta ja hajutonta tulee.Pesin viikonloppuna vessan, joka ei toimi kuin junan vessa. Lavuaari alkoi vetää, kun sain nyhdettyä kaiken moskan siitä. Tästä vessasta tuli jätesäkillinen roskaa, mutta siinä ei ole vielä kaikki lääkkeet, jotka pitää viedä apteekkiin hävitettäväksi.


Pytyn säiliöön ei tule jostain syystä vettä, vaikka putket sinne menevät ja ovat auki. Pitää tutkia ja puhdistaa säiliö joku kerta. Itse pyttykin vetää heikosti. Tosin siellä oli se kuollut rottakin, tiedä sitten montako niitä jossain välillä on. Edellisellä asukkaalla oli pari pussia, toiseen oli laitettu pissapaperit ja toiseen kakkapaperit. Oli todella miellyttävää siivota.


Kauhukuvaksi laitan tässä vielä kuvan ennen siivoamista.


4 kommenttia:

 1. Höyrypesuri on ollut sitten hyvä ostos. Vaihdattehan jossain vaiheessa tuon vessanpöntön? Vessa muuten näyttää nyt todella paljon siistimmältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höyrypesuri on varmaan paras väline tämän talon puhdistukseen. Jos tuo pönttö osoittautuu kunnostettavaksi, varmaankin säilytämme sen. Tuohon tilaan ei muunlaista pyttyä saa edes mahtumaan. Jos taas pyttyä ei saa korjattua, pitää koko vessan paikka vaihtaa.

   Poista
 2. Hih, tulipas nostalginen olo tuosta imurista!
  Kun olin lapsia (80-luvulla) niin perheessämme oli vastaavanlainen imuri. En ikinä unohda sitä päivää, kun vanhemmat vihdoinkin ostivat hieman uudemman tilalle - yllätyin kuinka hiljaiselta se kuulostikaan, kun olin tottunut siihen palosireenin voimakkuudella ulvovaan huristimeen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osasit kyllä kuvailla tuota ääntä valtavan hyvin. :D

   Poista