Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

tiistai 6. heinäkuuta 2021

Lisää pihatuvasta

Pihatuvan etuseinän runko tuli valmiiksi ja oli aika laittaa ikkunoita paikoilleen. Osassa ikkunoita oli vielä reunus, joka piti leikata pois, jotta koko täsmäisi muiden kanssa.


Isäntäkin pääsi vihdoin lomalle suoraan työmaalle. Hänellekin riitti tekemistä. Minulle jäi ruokahuolto, mutta ehdin välillä käydä kurkistelemassa, miten työ edistyi.


Illalla otetusta kuvasta näkee jo, millainen etuseinästä on tulossa. Ei ollenkaan hullumpi, vai mitä?


Takaseinän runko nyt nyt valmiina. Ylös tulee kaksi ikkunaa, mutta muuten panelointi. Nurkkien kanssa oli paljon hankaluuksia, sillä alkuperäinen pihatuvan runko oli aivan vinksallaan. Nyt vinoudet on korjattu, ja panelointi tulee sujumaan sujuvasti.


Etuseinän ikkunat ovat nyt paikoillaan. Isot alaikkunat ovat vielä pesemättä ja näyttävätkin aika sumeilta. Meillä saattaa olla tarpeeksi sälekaihtimiakin varjostamaan alareunaa paahteelta. Saatan laittaa myös valoverhot sisäpuolelle.


On meillä sellaisiakin, jotka ottavat todella rauhallisesti nämä hellepäivät ja se heille suotakoon. Ehdimme itsekin pitää lepotaukoja oikein hyvin.

 

2 kommenttia:

  1. Pihatupa näyttää jo nyt ihan erilaiselta kuin niiden muovien kanssa. Hyvä, että löysitte/saitte noin paljon ikkunoita. Lepotaukoja on tosiaankin maltettava pitää tällaisilla helteillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella suuri muutos on jo nyt, kun se rähjääntynyt ilme muoveineen on pois. Tästä tulee vielä aika kivan näköinen, kunhan laudoitus on paikoillaan. Hyvin jää päivässä aikaa kaikelle muullekin, kun tekee vain muutaman tunnin tätä projektia. :)

      Poista