Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

lauantai 13. heinäkuuta 2019

Villit vuohet ja äkeä Isäntä

Yhtenä päivänä olin tarhan vierellä, kun huomasin Voiton kulkevan aidan läpi. Se vain käveli siitä, kuin ei aitaa olisikaan. Seuraavaksi aidan toisella puolella olikin koko lauma. Piti ottaa heti kuva Isännälle, että karkuaukko aidassa tulisi dokumentoitua.


Pienet kulkevat edelleen aidan alta, eikä niiden kulku ole aiheuttanut suurempaa harmia. Mutta sitten ne keksivätkin oivan leikin. Vuohihan on vuoristoeläin, joten korkealle oli näidenkin toive.


Hienolla uudella katolla tepasteli kohta kolme kiliä aluskatteen ollessa vaarassa rikkoutua. Silloin Isäntäkin jo vähän hermostui ja lähti hakemaan karanneita veitikoita alas.


Tilanne on vähän rauhoittunut, kun Elli, Vicky ja Becky muuttivat Orimattilaan uuteen kotiin. Vielä meille jäi seitsemän vuohta, vaikka toivomme vielä ainakin kilipukeille löytyvän uudet kodit. Nimittäin aivan lähiaikoina Anelma-Unelma on poikimassa ja vatsasta päätellen sieltä tulee ainakin kaksi uutta kiliä.

Syöty on kaikki kukat tästäkin.
Surullisena uutisena kerron kissamme Sulevin poistuneen keskuudestamme. Vielä viime yönä se nukkui kainalossani, mutta se jäi sen viimeiseksi yöksi. Nyt sen paikka on puutarhassa nuoren vaahteran juurella. Ikävä on kova.

Ei ole vielä tässä kuvassa niitä vastapestyjä ikkunoita.

4 kommenttia:

 1. Voi Sulevia ♥ Otan osaa suureen suruun ja kaipaukseen.
  Mutta voi hyvänen aika noita kilejä! Selvästikään eivät halua tulla alas, kun ovat noin hauskan paikan keksineet.

  VastaaPoista
 2. Osanottoni, kissoista tulee rakkaita kavereita. Meillä on Aatu-kissan viimeinen kesä menossa, pitäisi jo varata aikaa lääkäriin mutta on osoittautunut vielä liian vaikeaksi.
  Vuohilla on ollut omasta mielestä varsin hauskaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissoista tulee perheenjäseniä ja niiden poismeno on todella surullista. Nämä vuohiveijarit kyllä keksivät kaikenlaista aktiviteettia ihan urakalla. :D

   Poista