Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

keskiviikko 17. heinäkuuta 2019

Kissavaraus

Päivittäin juttelemme paljon Sulevista ja muistelemme ihanaa hiirestäjäämme, jonka jäljiltä matolta löytyi päivittäin hiiren tai myyrän suolistoja (niitä ei ole ikävä). Vihtori kulkee itsekseen pihalla, mutta viihtyy paljon meidän sylissämme. Arvelimme, että on paras katsoa yksinäiselle Vihtorille uutta kaveria. Tällainen harmaa nöpönenä pikkuneiti löytyi, mutta sillä on vielä jonkin verran kasvettavaa ennen uuteen kotiin siirtymistä.


Ehdimme jo keksiä pienelle tyttökissalle nimenkin. Prosessi meni niin, että kumpikin sanoi nimiä niin kauan, että molemmat hyväksyivät. Ja niin sai kissa nimen Helli. Varmasti sitä vielä paljon hellimmekin.


Elokuun alkupuolella Helli muuttaa meille. On taas melkoinen elämöinti tiedossa, sillä pienet kissat ovat tunnetusti ehtiviä. Toivomme tapettien, verhojen ja huonekalujen pysyvän suhteellisen siisteinä. :D

16 kommenttia:

 1. Ihana Helli ♥ Paljon onnea uudesta perheenjäsenestä jo nyt!

  VastaaPoista
 2. Onnittelut uudesta perheejäsenestä. Hyvä nimi!

  VastaaPoista
 3. Oi mikä ihana kisu! Tämä ois selvästi hyvä hetkiä ryhtyä lukemaan blogiasi. Meidän Nöpö esiintyy uusimmassa postauksessani Viherrin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa, Eeva Viherrin! Liityin myös blogisi lukijaksi. :)

   Poista
 4. Oi mikä kuva tuo kengässä kellivä Helli.

  VastaaPoista
 5. Onnea♥ Tosi kaunis nimi Helli♥
  Ihana tuo viimeinen kuva, kun Helli on uupunut lenkkariin..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pitää etsiä Hellille jo valmiiksi sopiva kenkä nukkumiseen. :)

   Poista
 6. Kisuhan sai edesmenneen äitini nimen :) Suloinen kullanmuru <3

  VastaaPoista
 7. Kaikki kissanpennut, ja muutkin pennut ovat ihania, mutta tuo Helli on kyllä kaikkein söpöimmästä päästä. Teidän perheessänne sitä odottaa tilavat alueet liikkua omalla reviirillä ja monenlaiset eläinkaverit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helli on niin söpö! Helli saa myös hoitaa tärkeän tehtävän hiirestäjänä ja myyrästäjänä. Toivottavasti se osoittautuu ahkeraksi pyydystäjäksi hyvän ulkonäön lisäksi. :)

   Poista
 8. Ihana kisu tuli kisuvauvakuume, oma kisu jo 12 v. mun kisu ei ole koskaan raapinut tapetteja tai repinyt verhoja, vaikka on ihan sisäkisu. Toivottavasti Helli on yhtä hyvä tapainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän Hellikin opi hyville tavoille, jos saa sopivia aktiviteetteja. Toivotaan, että Vihtori ottaa sen heti kaverikseen. :)

   Poista