Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

maanantai 30. huhtikuuta 2018

Vappukukkia

Arvelin, että kevät on jo niin pitkällä, että kukat voi laittaa ulos. Varmuudeksi laitoin osan näihin suojaisempiin lasikoppeihin, ettei kylmä kävisi liian kovasti kimppuun. Laakeassa astiassa neilikat ja orvokit ovat toistaiseksi vielä ruukuissaan.


Kevättöitä olisi varmaan kiireempiäkin tehtävänä, mutta ensimmäisten orvokkien laitto on paljon hauskempaa. Ja onhan mukava haravoida, kun on jotain kaunista katseltavaa.


Isossa padassa ruusut näyttivät vähän siltä, että saattaisivat olla jopa elossa (toiveajattelua), joten jätin ne vielä paikalleen. 


Kaikkialla kukat eivät ehkä pääse ihan oikeuksiinsa, sillä pihalla on vielä kaikenlaista purkujätettä salista. Tuo patteri on muuten aivan käsittämättömän painava.


Tuija selvisi viime talvesta hyvin ruukussaan. Sen juurelle riittääkin pitkäksi aikaa pelkät orvokit.Tämä ruukku saa jotain korkeampaa kasvia vielä orvokkien seuraksi, mutta vielä ei ole oikea aika.


Pihatuvan edustan matalin ruukku on aika vaisun näköinen pelkillä orvokeilla, mutta kevään edetessä tähänkin löytyy muuta koristetta.


Messuilta ostamani särkyneetsydämet alkoivat jo kukkia. Ilahduttakoot nyt kasvihuoneessa siihen asti, että pääsevät lopulliseen paikkaansa kasvamaan.

6 kommenttia:

 1. Ihanat kukkaset. Hauskaa vappua!

  VastaaPoista
 2. Voi, kun tulisi nyt lämmitä, niin pääsisivät kukkaset oikein iloiseen kasvuun! Sinulla onkin monta hienoa ruukkua asetelmia varten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruukkuja on varmaan vähän liikaakin, kun lopulta kaikissa on kukkia. :) Saisi tosiaan aurinko taas paistaa. :)

   Poista