Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

torstai 4. kesäkuuta 2015

Ovat kuin kotonaan

Jo silloin näytössä katselin paikkoja eläinten silmin ja arvelin, että Kivimäki olisi kyllä aivan mahtava paikka niille. Niinpä nyt näyttää olevankin kuvien perusteella. Minähän olen täysin Isännän ottamien kuvien varassa vielä pari viikkoa, joten voin vain uskoa siihen, mitä näen. Mutta tässä hieman kotiutuneiden eläinten tunnelmia.

Pikku-kukkonen (etummaisena) on kasvanut valtavasti ja alkaa näyttää paljon isältään Taunolta. Pian on sen aika lähteä omaa parveaan komentamaan. Paikka on varattu jo Alastarolle. Kanat munivat yhtä epäsäännöllisen säännöllisesti kuin aiemminkin. Pikkutiputkin alkavat olla jo isoja, niitä ei tässä kuvassa näykään. Taitavat olla mammansa kanssa jossain alempana.


Tähän nyt ei varmaan tarvitse kommentoidakaan mitään.


Kissatkin nauttivat elämästään. Metsästysmaita täällä riittääkin. Päivät ne kirmaavat jossain päin tilaa, mutta illalla tulevat sisälle nukkumaan yönsä Isännän kanssa.


Hienoa, että eläinten muutto ja tottuminen uuteen paikkaan on sujunut hienosti. Kyllä niitäkin minulla on jo kova ikävä.

14 kommenttia:

 1. Kyllä eläimet ovat oikeaan paikkaan päässeet! <3 Uskomattomia taitureita kiipeilemään nuo vuohet. Toivottavasti pääset taas pian Kivimäkeen elelemään ihanan katraasi kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei uskoisi, että nuo vuohet ovat niin ketteriä. Kyllä niillä on niin lystiä olla. Juhannukseksi minäkin pääsen Kivimäkeen. Eihän siihen enää pitkästi olekaan.

   Poista
 2. Aivan ihana tuo vuohi ikkunassa -kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä tosiaan. Kertoo hyvin, millaisia eläimiä ne oikein ovat.

   Poista
 3. Oon täysin samaa mieltä, kissat tarttee saaha yöks sisään.
  Vaikka oon aikasin nukkuja, ootan vaikka puolille öin että kaikki on sisällä. Sitte seuraava päivä menee ku sumussa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tule uni, jos ei saa kissoja sisälle yöksi. Niillehän voi sattua mitä vaan.

   Poista
 4. Ikävä on varmasti kova, etenkin kun eläimet viihtyvät hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja välimatka on niin armottoman pitkä, etten pääse sinne edes päiväkäynnille enää.

   Poista
 5. No voehan vuohi sentään! Vuohi tainnut keksiä uuden kulkureitin, olisiko ottanut kukoista ja kanoista mallia. :O

  Me aletaan tässä lähiaoikoina siivoilemaan pikkunavetan puolta jotta saataisiin hankkia sinne muutama kananen ja ainakin yksi kukkonen. Mistä muuten voi kanoja hankkia? ihan kysyn, kun ei nyt ole tietämystä mistä niitä voisi kysellä. :O

  Minä ainakin odotan sitä päivää, kun kanat saapuvat meille, meidän kissat varmaan jähmettyvät silmät suurina tuijottamaan, että mitä nuo on??? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Facebookissa on monta kanaryhmää, Munanetti on niistä suurin. Siellä ainakin löytyy myytäviä kanoja. Voi myös kysellä ylivuotisia tehokanoja kanaloista, niitä saa yleensä edullisesti. Kissat kyllä tottuvat aika äkkiä, kun kertoo, ettei näitä sitten jahdata eikä syödä. Saattavat ne silti joskus ihan huvikseen vähän säikäytellä ohimennessään. Kanat ovat kyllä aivan mahtavia persooniltaan, jokainen on oma yksilönsä. Onnea tulevalle kanalalle!

   Poista
  2. Munanettiä kävin vähän tsekkailemassa ja pitää vielä tutkailla lähempänä hankintaa uudelleen. Eiköhän nuo meidän kollipojat ainakin osaa niiden kanssa olla. ovat niin totaalisen kilttejä ja aivan ihania poikia. Meidän narttukissa voi olla vähän silmät mollollaan hetken aikaa. Luulempa silti, että minä ja muu perhe kyllä ensin ollaan hetki ihan hiljaa ja ihmetellään kanasten touhuiluja. :)

   Poista
  3. Kyllä kanojen katselu on niin mukavaa hupia, että viihtyy pidempäänkin. Ja sitten se vasta meneekin mielenkiintoiseksi, kun joku alkaa hautoa.

   Poista