Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

perjantai 26. kesäkuuta 2015

Kolmen blogin haaste

Taina T. Kahelinkulmalta haastoi minut esittelemään kolme lukemaani mielenkiintoista blogia. Samalla haaste siirtyy eteenpäin heille. Kyllä olikin vaikea tehtävä, koska on niin monta mielenkiintoista blogia, joita voisi esitellä. Mutta valitsin sitten lopulta nämä:


1. Villa Airisranta
Airisrannassa paistaa aina aurinko, linnut laulavat ja meri liplattaa rantaan. Kuvaukseen on aina oikea valo, jota suorastaan tulvii suurista jugendhuvilan ikkunoista sisätiloihin, jotka on remontoitu upeaksi huvilaksi. Ja ihan totta, siellä asutaan ihan oikeasti, eikä se ole satu. Päivi tekee kauniita asetelmia arkipäivän tavaroista, joita ei tietenkään ole liikaa, kuten hmm joillakin. Kaiken lisäksi siellä on kaksi ihanaa kissaa, joista ei varmaan lähde karvaakaan, koska kaikki on aina niin ihanan siistiä. :)


2. Unelmien hirsitalo
Kolmekymppinen nainen saa päähänsä ostaa vanhan ränsistyneen hirsitalon. Kaiken lisäksi tämä Jonna on kunnostanut talonsa ja pihansa viimeisen päälle kauniisti. Nyt siellä on ollut valtavat pihanmylläykset käynnissä ja koko ajan valmista tulee. Talo itsessään on todella kaunis suuri valkoinen talo punaisilla vuorilaudoilla. Tämä projekti on meille esikuva. Jos kerran tuollakin, niin kyllä sitten meilläkin.


3. Elämää pientilalla ja eäintenhoidon opiskelujen parissa!!
Pientilan ukko ratsastaa lehmällä, pilkkoo puut ennätysnopeasti ja osaa korjata ihan minkä vaan. Hän remontoi pientilansa rakennuksia niin, että kaikki näyttää palaavan entiseen loistoonsa tuosta vain kuin taikaiskusta. Pientilan ukko raivaa itse peltonsa, polttaa kaskensa ja siinä sivussa vielä opiskelee.

4 kommenttia:

 1. Hahaa, siis kiitos haasteesta! <3 Kuvausta voisi aika monisanaisestikin korjata, mutta tyydyn nyt vain toteamaan, että ehkä kuviin ei ole aina luottamista. :) Sen verran on kuitenkin pakko sanoa, että ne tavararöykkiöt ovat muuten navetassa, jota olen liian laiska siivoamaan ja tyhjentämään. Ja olisitpa nähnyt meidän Sarabin viime syksynä, sellainen takkukasa, että piti keriä koko kissa! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunhan yrität selitellä. ;) Olen juuri saanut kaikki takut selvitettyä Vihtorin turkista. Huh, mikä operaatio!

   Poista
 2. Kiitos erittäin kauniista ja kannustavista sanoista. Ei täällä kauhialla vauhdilla valmista tuu, mutta hiljaa hyvää tulee =D

  VastaaPoista
 3. Hehe, kiitos, tuohan oli hauska ja piristävä "selvitys" plökini sisällöstä! Vai minusta? Hmm... Joka tapauksessa: kaiken lisäksi kaikki taitaa olla oikeasti todellista elämääni... Paitsi että käyn vielä muun ohella töissä lomittamassa eläintiloja! :D

  VastaaPoista