Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Minut on haastettu

1. Mistä innostut bloggailuun? 
Halusin saada itselleni päiväkirjan talon muuttumisesta kodiksemme. Bloggailu on hyvä keino dokumentoida tehdyt remontit ja muutokset. Samalla saan tyydytettyä eksistentialistisen näkyvyyden tarpeeni julkaistujen postauksien muodossa.

2. Onko blogin lukijamäärä kuinka tärkeä?
Kyllä minua harmittaisi, jos kukaan ei lukisi blogiani. Onhan se aivan mahtavaa, että jotain toista kiinnostaa nähdä, miten me tämän ylisuuren projektin kanssa oikein pärjäämme. Lukijoilta voi tulla todella arvokkaita vinkkejä ja neuvoja. Se on myös syy, että lukijoita kyllä saa olla.

3. Miten keksit blogillesi nimen?
Kun kävimme talon näytössä, tajusin, että tässä on nyt kaikki se hyvä, jota olen ikinä kuunaan haaveillut taloista ja tiloista. Ja se on paljon se. Mutta kaikkea hyvää olemme saaneet tämän myötä elämäämme.4. Asutko mieleisessäsi kodissa?
Asun, mutta liian pienessä. Muuton myötä sekin muuttuu. Tuleva koti on kyllä aivan mahtava kaikessa keskeneräisyydessäänkin.

5. Oletko koskaan saanut loukkavia kommentteja blogistasi?
En ole ainakaan itse huomannut.

6. Oletko hamsteri :D?
Toki. En kai muuten olisi ollut niin kiinnostunut tästä talosta. Tämähän oli jo valmiiksi täynnä tavaraa. Kyllä minä oikeasti pidän maltillisuudesta ja siihen olen pyrkimässäkin. Pidän siitä, että jokaisella tavaralla on oma paikkansa ja funktionsa (myös esteettinen funktio lasketaan). Jos paikkaa ei löydy, tavaraa on liikaa.7. Jännittikö ensimmäisen postauksen julkaiseminen?
Jännitti kovasti. Emme olleet kellekään tutulle tai sukulaiselle maininneet mitään tästä ostoksesta, joten ensimmäinen postaus oli kuin julkinen tunnustautuminen. Onneksi kukaan tuttu ei silloin vielä blogiin löytänyt. Vuoden vaihteessa vasta paljastimme tämän. Myönnetään, kaikki olivat aivan kauhuissaan.

Ensimmäinen postaukseni

8. Mitä perheesi/ ystävät ajattelevat blogaamisestasi?
Isäntä on kovin innostunut seuraamaan, onko uusia postauksia tai kommentteja tullut.

9. Mistä ostat kotiisi huonekaluja yms sisustushärpäkettä?
En mistään. En tarvitse enää mitään. Lähinnä olen myymässä kaikkea tarpeetonta pois. Suosin yleensä aina kaikkea vanhaa ja käytettyä.10.Oletko puutarhaihminen?
Olen hyvin vahvasti. Parasta aikaa on kevät, jolloin kaikki hyvä on vielä tulossa. On vain sellainen kutkuttava tunne päästä tositoimiin. Mielikuvissa tuleva kesä on aurinkoinen, mutta silti kasvit eivät kuivu. Rikkaruohot eivät kasva ollenkaan. Kaikkialla alkaa kukoistaa kuin taikasauvalla heilautettuna. Talven aikana unohtuu, miten selkä kipeytyy kitkemisestä tai miten ikävää on putsailla kuraisia saappaita ja muita vermeitä.11. Kerro jotain haasteen lähettäjästä ja miksi hänen blogiaan voisi kurkata :) 
Tianna Sievänen on nimensä veroinen punatukkainen kaunotar, jonka Villa Sievähelmi-blogissa voit nähdä kaunista maalaisromantiikkaa hyvillä jutuilla ja elämänmyönteisyydellä höystettynä.

Sinä, jota ei ole vielä haastettu mihinkään, otapa tästä haaste vastaan! Kysymykset saavat olla samat.

6 kommenttia:

  1. ...ja mukavaa ol ollu seurata...

    VastaaPoista
  2. Kiitos sanoistasi :) Minustakin on ihanaa seurata tätä sinun blogia.Ja täällä näkee paljon oikeesti vanhaa mistä minä pidän paljon! Iloista Pääsiäistä sinne :)

    VastaaPoista
  3. Ihanaa pääsiäisen aikaa sinne :)

    VastaaPoista