Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

lauantai 25. huhtikuuta 2015

Villeimpiä ideoita kasvihuonerungoille

Olen tällä kertaa miettinyt, mitä tekisi tälle yhdelle kasvihuonerungolle. Sisällä kasvaa pensasmustikkaa, mutta paljon ihan vaan puskaakin. Tuet ovat hieman veteliä, mutta voisivat ne vielä jotain kestää.


Voisi vaikka laittaa köynnöksiä kasvamaan, että saisi siitä sellaisen vihreän tunnelin.

Pinterest
Hieman villimpi idea olisi laittaa omenapuut kasvamaan tukia pitkin. Omenat saisi poimittua alakautta melko helposti. Keväällä omenapuiden kukkiessa näky voisi olla todella kaunis.

Täältä
Ehkä villein idea olisi tehdä siitä kurpitsoille kasvutuki. Uskaltaisikohan tuolla edes kulkea, vai putoaisiko iso kurpitsa päähän? Mutta olisi se kyllä aika hieno. Kukakohan ne kaikki kurpitsat söisi?

finecraftguild.com

8 kommenttia:

 1. Ihana blogi, toteutatte parhaillaan sitä haavetta mihin en itse uskaltanut ryhtyä. Kiinnostuneena ja hieman kateellisena taidan ryhtyä lukijaksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukijaksi, Milla! Tässä on hetkeksi jotain tekemistä tosiaan.

   Poista
 2. Jestas sentään teidän kanssanne, pitää olla hyvä parisuhde ja paljon huumoria kun tällaista elämää elätte. Onnea jatkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä me yritämme sovussa tapella. Kun on niin paljon tekemistä kuin täällä, ei ehdi käyttää aikaa mihinkään riitelyyn. Vaikka kyllä tuo Isäntä hermostuu joka päivä, mutta meneehän sekin aina ohi.

   Poista
 3. Kirjoittelin jo tuonne, mihin linkki toisesta blogistasi johti, onnittelut ihanasta uudesta talosta..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä mekin tästä kovasti pidämme.

   Poista
  2. Olen aivan äimistynyt rohkeudestanne ja omistautumisestanne Kivimäen kunnostamiseen. Olen seurannut Koivumäki blogianne ja tänä aamuna sai selityksensä miksi sen päivitykset tapahtuvat harvakseen. Kulutin puolet vappupäivästä kahlaamalla koko "Kaikkea hyvää" blogin läpi alusta asti. Kunnioitan asennettanne ja tulen seuraamaan Kivimäen nousua uuteen loistoonsa henkeä pidätellen.

   Poista
  3. Ehkä mukana on hieman hullunrohkeuttakin. Täällä vaan on niin paljon kaikkea hyvää, että vei mennessään.

   Poista