Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Roskaa ja p....ilkkuja

Isännällä oli pari päivää vapaata, jotka päätimme käyttää Kivimäessä. Sehän on kuin oikeasti lomailemassa olisi, eikö? Oikeasti emme siellä raada aamusta iltaan, vaan pidämme mukavia taukoja ja levähdämmekin välillä. Mutta toki ehdimme puuhaillakin tuntitolkulla päivän aikana. Tällä kertaa Isäntä käytti taas höyrypesuria ja sai lähes koko keittiön katon puhtaaksi. Ei katossa toki kissojen tai koirien jätöksiä ollut, mutta sitäkin enemmän kärpästen pilkkuja. Enkä sitten huomannut ottaa kuvia tilanteesta ennen ja jälkeen. Yritän muistaa ensi kerralla sitten.

Nyt, kun päätykuisti oli jo puhdistettu, erottui tarkemmin jäljellä oleva haju, joka oli kyllä koiran jätöksistä. Samalla selvisi, että oven edessä oleva laho johtui siitä, ettei koira ollut päässyt ulos tarpeilleen.


Minä lajittelin salissa, pääkuistilla ja makuuhuoneessa tavaroita. Kuusi jätesäkillistä sain koottua pestäviä vaatteita ja liinavaatteita, joita ei kannattanut heittää pois. Kaapeista en ottanut vielä mitään, ne ovat kuitenkin kohtuullisessa kunnossa. Neljä suurta pahvilaatikollista tuli paperiroskaa. Ja monta jätesäkillistä sekajätettä. Kävimme viemässä kuorman kaatopaikalle. Samalla laitoimme kuormaan sen ruostuneen pakastimen kellarikomerosta.


Lajiteltavaakin on vielä valtavan paljon, mutta hupeneehan kaikki roinakin pikkuhiljaa, kun vaan lajittelee. 

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kyllä niin säälittää koira, joka ei pääse ulos tarpeilleen. Voi oikein kuvitella, miten raukka häpeissään on ollut kuistilla. Koira kuitenkin sai lopulta paremman kodin, kun omistajaa oli hieman painostettu.

      Poista