Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

sunnuntai 24. syyskuuta 2023

Yläkerran olonurkkaus

Sohvakalusto, joka oli uudessa käsityökamarissa, päätyi nyt yläkerran aulaan. Täällä oli ennen toinen kalusto, mutta se siirrettiin trenkitupaan odottamaan uusia sijoituspaikkoja. Nyt kirjoihinkin pääsee käsiksi. Ne pitäisi kaikki katsoa läpi ja karsia turhat ja tarpeettomat pois. Aika hienojakin löytöjä tuolla on, kuten vaikka Kotilieden vuosikertoja sadan vuoden takaa. 

Hups, pöytä unohtui siirtää keskemmälle.

Varsinaiseksi lukunurkkaukseksi tämä paikka ei käy vielä, sillä huone on todella hämärä päivälläkin tummine pintoineen. Ikkuna taas on niin pieni, ettei siitä riitä valoa. Mutta jospa jossain vaiheessa voisimme jo vetää uudet sähköt tänne ja saada sen myötä valoa lisää. Jonkinlainen tunnelmallisuus olisi kuitenkin kiva säilyttää.


8 kommenttia:

 1. On tosiaan aivan ihanan tunnelmallinen! Ah, tuon jo näkee sielunsa silmin lukuvalon valaisemana. Upeita ovia siellä myös näkyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä on tarkoituksellisesti rajattu kuva vain tuohon nurkkaukseen, joka on ainoa kohta huoneesta tällä hetkellä, joka on järjestyksessä. Ovet ovat kauniit peiliovet täälläkin.

   Poista
 2. Kaunis sohva ja nojatuolit. Ovatko chippendaleja?

  VastaaPoista
 3. Heips! Kiva löytää uusi mielenkiintoinen blogi, jossa kodin remonttia ja sisustus puuhasteluja.
  Minä klikkaan itseni seuraajaksi niin polkuni johtaa sinulle uudelleen.
  Mukavia syyshetkiä ja puuhasteluja!

  VastaaPoista
 4. Tunnelmallisuus on juuri oikea sana, näyttää niin mukavalta nurkkaukselta. Ja vielä aarteita täynnä, tutkimattomiakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta jos joltain hyllyltä aloittaa lukemisen, saa jokusen hetken viettää tuolla, ennenkuin kaikki on luettu. Epäilen kyllä vahvasti, että osa lähtee lukemattomana muualle. Valoa tuohon pitää tuoda paremmin, kunhan saamme joskus ne sähköt vedettyä taloon.

   Poista